Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni férfiak miért pont az itteni noket kerdezik meg, hogy szamt e hogy a pasi mit dolgozik és mennyi pénze van? Tudva levo, hogy ezek a nok mást mondanak, . hogy áh, dehogy, csak éldegeljunk szeretetben.
Többet kellett volna tanulni és akkor te is lehetnél mérnök.😃
Egyébként teljesen hülyeség amit írsz.
Tökmindegy hol kérdezed, a nők MINDIG előadják, hogy nem érdekli őket a pénz, csak egy normális férfit szeretnének....
De mire jo ez, szetnezel szinte barhol, 80-90% ban meg is van ez cafolva 30 felett. Most ne a huszoneveseket nezzuk. Ott még nem mindig van ez,.
Vidéken, még ha megyeszékhelyről is van szó, annyira nem drága egy kertes ház, hogy azt ne lehetne összehozni pár év spórolás+hitel kombinációval egy átlagos keresetű párnak. Ez nem annyira mutatója az ember anyagi helyzetének szerintem.
Azt meg nem tudom, hol olvasod, hogy itt a gyakorin azt írjuk, hogy nem számít a férfi anyagi helyzete, én mindenütt azt látom, hogy számít. Minden válasznál ott van a "csak tudja magát eltartani", a "keressen kb ugyanannyit, mint én" jelszavak, néha megspékelve valami olyasmivel, hogy "ne legyen probléma elmenni egyszer-egyszer vacsorázni vagy moziba" jellegű megszólalások. Az egy dolog, hogy nem az egész világ golddigger és nem az a feltétel, hogy az embernek 25 éves korára már teljesen kialakult egzisztenciája legyen, amivel már el tud tartani egy ötfős családot egymaga teljes luxusban, de attól még igenis számít a felek anyagi helyzete, és ezt szerintem sosem titkolta itt senki. Nyilván van egy-két kivételesebb eset, amikor a nő tényleg nem nézi ezeket, de hosszú távon ő fog rosszul járni, amikor majd gyerekekkel a nyakában kell koldulnia mert nincs mit enniük, de legalább szeretik egymást.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Ez az első olyan kérdés, ami hasonlít arra, amire te hivatkozol. Ahhoz képest hogy MINDIG azt mondják a nők, hogy lehet luzer egy pasi, kérdező nem épp ezeket a válaszokat kapta.
De amúgy te is elég bili vagy; az, hogy egy férfi igazán jól keressen, elég ritka (még mindig Magyarországon lakunk, ha nem remlene) vagy az életükben csak később tudják ezt elérni.
Komolyan azt akarod itt mondani, hogy csak a mérnökök tudnak társat találni, és ezen a pár %on kívül mindenki szingli?
Ez egy elég luzer mentalitás, kérdező. Lehet többre mennél azzal, ha a szabadidődet nem arra fordítanád, hogy a nők vélt vagy valós dolgai miatt hergeled magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!