Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy pont akkor toppant be az életetekbe a szerelem, amikor egy csalódás után kijelentettétek, hogy "soha többé nem kell nő/pasi"?
Van, hogy akkorát csalódik az ember a párjában, hogy hajlamos kijelenteni, hogy onnantól kezdve ő a másik nemmel soha többé nem foglalkozik, elege van belőlük egy életre. Ezt tetézheti, ha korábban is csalódások sorozatát élte meg az illető.
Történt már veletek olyan, hogy pont egy ilyen időszakban talált el titeket Ámor nyila - amikor végképp semmi kedvetek, életerőtök nem volt ismerkedni, nyalogattátok a sebeiteket, teli voltatok frusztráltsággal... Viszont jött valaki és felforgatott mindent, mint egy hurrikán. Általában hollywood-i romantikus filmek kedvelt fordulata az ilyen szituáció.
Mit gondoltok, ki lehet egyértelműen jelenteni egy nagy csalódás után(vagy több után), hogy soha többé nem érdekelnek a nők/férfiak? Nem túl könnyelmű kijelentés ez? Hiszen sosem lehet tudni, mit tartogat számunkra a jövő...
Én, így jártam...
Teljesen magam alatt voltam, már vagy 4 hónapja mély depresszióban voltam a magány és a szakítás miatt...
De elegem lett belőle... megfogadtam, hogy nem kell férfi az életembe.
Csak magamra koncentrálok. Megszerzek még egy szakmát, munkát váltok és elköltözöm...
Azon a hétvégén, megbeszéltük a csajokkal, hogy elmegyünk moziba és utána beülünk valahová iszogatni.
Ahogy, beléptem a bárba, kész voltam... megláttam életem szerelmét és elvesztem!
Azóta, már a férjem és 6 éve házasok vagyunk... jövőre tervezzük a babát.
Szilveszterkor szetmentunk,jan 7.en beadtam a valasi papirokat,8.an elmentem orvoshoz es allitolag minden az arcomra volt irva,ugy leesett az allam:)
O meg iszonyuan zavarba jott,pedig napi 50noi beteggel biztosan talalkozik:)
Van ilyen.
Volt.
12 év házasság után kiderült, hogy megcsalt a (volt) férjem. Hozzáköltözött még aznap. Napokig nem aludtam, nem ettem, csak lézengtem magamon kívül. Megfogadtam, hogy soha az életben nem érhet hozzám férfi még egyszer.
Hétvégén elvitte magával a gyerekeket "láthatásra", az új nőjéhez. Nem tudtam megmaradni az üres lakásban, elmentem tekeregni. Így futottam össze egy férfival, akivel elkezdtem beszélgetni, aztán meghívott egy üdítőre, és onnantól már csak sodródtam az eseményekkel. Este, mikor hazaértem, én már olyan szerelmes voltam, mint legutóbb tinédzser koromban. :) Azóta már összeházasodtunk.
Sose hittem, hogy egy hét alatt ennyit fordul velem a világ, hogy hétfőn még feleség, aztán elhagyott nő, utána friss szerelmes.
hat nekem is volt csalodas de nem hatot meg. atol mert nem tudtam egyut mukodni vellük meg a sexre ugyan ugy vagytam csak komoj kapcsoaltot rnm.ekresten
bar en a szuksegleteimet helyezem eloterbe nem a picsogast. es persze egy szakitas utan ha meg van kotodes akkr egy gyasz idoszak kovetkezik. na ezt a gyaszt is feledtetehti egy uj kapcsolat
Volt ilyen. Hosszú hónapokig tartó kínlódás után elegem lett abból, hogy akit szerettem, teljesen hülyének néz. Megelégeltem, és kijelentettem, hogy soha többet az életben nem fogok szóba állni egy férfival se, úgyis egy életre elegem van a párkapcsolatokból, hagyjon engem békén mind. Négy nappal később a barátnőim elcsaltak egy buliba, hogy ne otthon depizzek. Nulla kedvem volt menni, végül hagytam magam, de végül a buliban is sírdogáltam, és csak azt vártam, hogy mikor mehetek végre haza, hogy álomba bőgjem magam. Végülis reggel 6-ra értem haza, mert időközben megismerkedtem ott valakivel, akivel az egész éjszakát átbeszélgettük, és nevettük. Slusszpoén: otthon vettem észre, hogy a sminkem mindenhol van, csak ott nem ahol kéne, mert a sok sírástól teljesen elkenődött, még a homlokomon is volt...
Én ezen az estén életem legszarabb formájában voltam, és őszintén a hátam közepére kívántam az egész férfi nemet (az illetőt is 3x hajtottam el, mire negyedszer is megpróbált közelebb kerülni hozzám, akkor meg már ilyen minden mindegy alapon gondoltam, oké essünk túl rajta). Hatalmas fordulat volt,és bár már nem vagyunk együtt, de egy szép kapcsolat lett belőle, aminek egy percét sem bánom. :)
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!