Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka szerintetek hogy nem lelek rendes kapcsolatot? (többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok. 21 éves lány vagyok.2 éve vagyok egyedül..eddig sóvárogtam az exem után.De azt már lezártam. Futó kapcsolataim kalandjaim voltak időközbe csak. Vágynék már egy rendes igazi kapcsolatra,nagy mindent elsöprő szerelemre. 3 hónapja leltem valakit..csak szex kapcsolatnak indult.Bele szerettem..viszont ő szintén az exe után sóvárog..nem tud szeretni..folyton olyanokba akadok bele akik mást szeretnek/feleségük van/nem akarnak komoly kapcsolatot. Kissé válogatos is vagyok..nekem fontos a külső hogy olyan legyem mint én..és belsőleg szint úgy. Mi lehet az oka hogy nem akad olyan aki komoly kapcsolatra vágyna? Egy jó darabig bennem volt a hiba..mert én nekem nem ment. De már újra kész vagyok egy kapcsolatra. Mások is vannak ilyen helyzetbe?

2017. jan. 3. 16:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%

"Mi lehet az oka hogy nem akad olyan aki komoly kapcsolatra vágyna?"

"folyton olyanokba akadok bele akik mást szeretnek/feleségük van/nem akarnak komoly kapcsolatot. Kissé válogatos is vagyok..nekem fontos a külső hogy olyan legyem mint én..és belsőleg szint úgy"

Meg is válaszoltad a kérdésedet, nem?

2017. jan. 3. 16:49
 2/15 anonim ***** válasza:
74%

Hasonló helyzet. Majd mindjart megmondják, hogy magasak az elvárásaink a férfiakkal szemben

21L

2017. jan. 3. 16:49
 3/15 anonim ***** válasza:
68%
magasak az elvárásaitok a férfiakkal szemben
2017. jan. 3. 16:50
 4/15 anonim ***** válasza:
84%
Nekem csak szuperpasi kell, akiért sorban állnak a nők, mégsincs nekem normális kapcsolatom, ez meg hogy lehet?
2017. jan. 3. 17:00
 5/15 A kérdező kommentje:

Nem mondhatni hogy nagyok az elvársaim..nem óriási izmos kigyúrt férfira vágyam..sőt inkább olyanra akin van egy kis pici felesleg.szép arca van szép foga..170-180cm. Ezzel ki is merült a külső elvárásom. A belső összetetebb de az már más.

Olyan mintha csak azokat vonzanám be az életembe akik semmi komolyra nem hajlandóak..

2017. jan. 3. 17:04
 6/15 anonim ***** válasza:

Megválaszoltad a kérdésed.

"folyton olyanokba akadok bele akik mást szeretnek/feleségük van/nem akarnak komoly kapcsolatot. Kissé válogatos is vagyok..nekem fontos a külső hogy olyan legyem mint én..és belsőleg szint úgy."

Itt a válasz kulcsa,és csak annyit mondok erre,hogy kompromisszum.

Lehet van ilyen férfi,amilyet szeretnél,csak nem annyira jóképű,jó genetikájú, vagy akik jóképűek,és ezért természetesen válogathatnak a nőkből,miért állnának le pont veled komolyra,mikor ott van nekik másik x számú nő is?

2017. jan. 3. 17:05
 7/15 A kérdező kommentje:
Próbáltam már ezt a kompromissziumot..de semmi jó sem sült ki belőle..ténylegesen más volt a külseje mint az én eseteim. De nem ment köztünk..részemről nem. Már kétségbe vagyok esve hogy sosem lelek olyat újra akivel minden müködik..vannak érzelmek..hűség.bizalom. mind a két fél részéről.
2017. jan. 3. 17:15
 8/15 kolosszus22 ***** válasza:
Te is az exed után sóvárogtál sokáig, átmeneti emberek voltak az életedben, akiktől meg gondolom te nem akartál komolyat...most az élet visszaadja a dolgot. Ilyen az élet, eddig benned volt a hiba, most másban van. Majd előbb-utóbb találsz olyat akivel újra működik, akik még az exük után rinyálnak, meg félig más kapcsolatban vannak, olyanokra egy percet sem érdemes pazarolni.
2017. jan. 3. 17:19
 9/15 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Teljesen igazad van..az élet vissza adja most azt amit régen én tettem..hosszú magányos hónapok várnak akkor még rám..De egyszer úgyis eljön az igazi..

2017. jan. 3. 17:25
 10/15 llorTllorT ***** válasza:
ne aggodj picilány elmegy érted majd egyszer a fehér mercis lovag a luxusapartmanjából 😂 majd aztán meg leled az igazít vagy egyedül maradsz és vénkisasszony leszel. ppp
2017. jan. 3. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!