Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka szerintetek hogy nem lelek rendes kapcsolatot? (többi lent)
"Mi lehet az oka hogy nem akad olyan aki komoly kapcsolatra vágyna?"
"folyton olyanokba akadok bele akik mást szeretnek/feleségük van/nem akarnak komoly kapcsolatot. Kissé válogatos is vagyok..nekem fontos a külső hogy olyan legyem mint én..és belsőleg szint úgy"
Meg is válaszoltad a kérdésedet, nem?
Hasonló helyzet. Majd mindjart megmondják, hogy magasak az elvárásaink a férfiakkal szemben
21L
Nem mondhatni hogy nagyok az elvársaim..nem óriási izmos kigyúrt férfira vágyam..sőt inkább olyanra akin van egy kis pici felesleg.szép arca van szép foga..170-180cm. Ezzel ki is merült a külső elvárásom. A belső összetetebb de az már más.
Olyan mintha csak azokat vonzanám be az életembe akik semmi komolyra nem hajlandóak..
Megválaszoltad a kérdésed.
"folyton olyanokba akadok bele akik mást szeretnek/feleségük van/nem akarnak komoly kapcsolatot. Kissé válogatos is vagyok..nekem fontos a külső hogy olyan legyem mint én..és belsőleg szint úgy."
Itt a válasz kulcsa,és csak annyit mondok erre,hogy kompromisszum.
Lehet van ilyen férfi,amilyet szeretnél,csak nem annyira jóképű,jó genetikájú, vagy akik jóképűek,és ezért természetesen válogathatnak a nőkből,miért állnának le pont veled komolyra,mikor ott van nekik másik x számú nő is?
Utolsó!
Teljesen igazad van..az élet vissza adja most azt amit régen én tettem..hosszú magányos hónapok várnak akkor még rám..De egyszer úgyis eljön az igazi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!