Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka szerintetek hogy nem lelek rendes kapcsolatot? (többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok. 21 éves lány vagyok.2 éve vagyok egyedül..eddig sóvárogtam az exem után.De azt már lezártam. Futó kapcsolataim kalandjaim voltak időközbe csak. Vágynék már egy rendes igazi kapcsolatra,nagy mindent elsöprő szerelemre. 3 hónapja leltem valakit..csak szex kapcsolatnak indult.Bele szerettem..viszont ő szintén az exe után sóvárog..nem tud szeretni..folyton olyanokba akadok bele akik mást szeretnek/feleségük van/nem akarnak komoly kapcsolatot. Kissé válogatos is vagyok..nekem fontos a külső hogy olyan legyem mint én..és belsőleg szint úgy. Mi lehet az oka hogy nem akad olyan aki komoly kapcsolatra vágyna? Egy jó darabig bennem volt a hiba..mert én nekem nem ment. De már újra kész vagyok egy kapcsolatra. Mások is vannak ilyen helyzetbe?2017. jan. 3. 16:47
11/15 anonim válasza:
Mert nem kissé vagy válogatós, hanem nagyon, és nem olyat akarsz, mint te, hanem jobbat.
12/15 anonim válasza:
Nekem olyan partnereim voltak eddig pasik akik jóképűek magasak meg volt is meloja de csak addig kellettem amig megnem kapott aztan ennyi volt !Nincs mit adni a szuper külsőre !Visszaadja az êlet de sztem ugy érdemes élni hogy hiszel is benne hogy egyszer megtalsl a szerelem és nem kételkedel egy percre sem ez nem könnyű mivel az ember lsnya fia csalódik de épp ezért kell hinni !
13/15 anonim válasza:
Mert valoszinűleg mikor te nem akartàl komoly kapcsolatot akkor a partner akivel csak futójellegű volt a dolog lehet hogy ő meg többet akart!Igy most visszaadja az êlet !Vagy sokat csalódthattàl az exedben mondjuk ezt csak feltételezem és nem tudtàl túllépni rajta és ez okbol te gàzoltàl àt másokon!
14/15 anonim válasza:
Ha valoban az "igazit" keresed akkor azt szereny velemenyem szerint nem te hatarolod be hogy milyen adottsagai legyenek. Ellenkezo esetben nem a szerelmet hanem az idealodat keresed. Csak hogy ertsd mire gondolok, lehet talalkozol egy sraccal aki nem egy modell alkat, vannak hibai, de kimagasloan rendes, torodik veled stb. Nem tudhatod mit dob a gep. Ez tenyleg csak az en szemelyes velemenyem termeszetesen ezt lehet cafolni is. Ahany ember, annyi velemeny. 22F
15/15 A kérdező kommentje:
Igen..sose tudni mit fog dobni a gép..
2017. jan. 6. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!