Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a srácoknak néha csak szexre kell egy
lány? Miért nem akarnak komoly kapcsolatot egy rendes
lányal? :/
Mert van egy vágy, ami maga a szex. Ezt a vágyat/szükségletet kikell elégíteni. Azonban a szükséglet kielégítése nem egyenlő azzal, hogy azzal a lánnyal kapcsolatot is megérné kezdeni.
Főleg, hogy van aki szingli akar maradni, nem vagy elég jó ahhoz, hogy több legyen.
2016. aug. 28. 23:13
Az én nevemben ne mondjon ilyet senki, én szerettem volna kapcsolatot egy lánnyal úgy komolyan, friendzone lett belőle.
22
2016. aug. 28. 23:17
Ha úgy öltözik egy lány, és úgy is viselkedik (szerintem tudjátok mire gondolok), akkor csak sexre kell igen. Ha nem úgy öltözik, akkor csak rossz srácot választott. Álltalában a jóképű srácokhoz se fűzzetek reményt, persze egy sex vele biztos jó, de természetesen vannak kivételek. Amúgy szabad megkérdeznem hány éves vagy? Én ha saját magamból indulok ki, akkor azért kellenek csak sexre a lányok, mert még fiatal vagyok, komoly kapcsolatra kicsi az esély, és elköteleződni sem szeretnék még.
2016. aug. 28. 23:23
Mert most 40 évesen mi a fenét kezdjek egy 18-23 éves lánnyal?Meg vigyem haza és mutassam be a feleségemnek,hogy mostantól háremet tartok punktum?
Ezért marad csak a dugás velük.
2016. aug. 28. 23:58
Utolsó, jó gusztustalan egy fireg vagy te.
2016. aug. 29. 00:07
Mert egy rendes, okos lany nem eli bele magat egy ejszakas kalandokba. Meg nem fekszik le hapsikkal 2 talalkozas utan. En is voltam naiv, de mennyire! Mar nem vagyok. Kb az otodik pofara eses utan rajottem, hogy a hapsikat vagy uralod, vagy atgyalogolnak rajtad. Nem adhatod oda magad nekik konnyen, mar ha nem szerelem elso latasra es egy eletre szolo romeo es julia a tortenet, de ez a valosagban nem igy van! Amig naiv vagy, addig kihasznalnak ... Igy egyszeru! Ha meg lelep, mert nem szexeltel vele, akkor huzzon is a francba!
2016. aug. 29. 00:16
Az emberi lénynek vannak szükségletei, ilyen a szex is. Én is lettem már csak szexre használva egy lány által, de fel tudtam dolgozni, és tanulni belőle, ezek után vesszük észre, hogy ki mibe néz minket. :)
2016. aug. 29. 01:06
2016. aug. 29. 08:09
Hát erre a kérdésre engem is érdekelne a válasz. Sajnos mindenki csak szexelni akar.. :(
2016. szept. 1. 16:23
Utolsó: Nem mindenki kizárólag azt. Viszont egy idő után elege lesz az embernek abból, hogy legjobb szándèkkal próbál közeledni a másik felè, abból elutasítás lesz, mert unalmasnak tartják, vagy valami haverságfèle. Ez esetben viszont gyakorlatilag egyik kihasználja a masikat, mert az idejèt rabolja. Ameddig nincs senki más a terepen, addig támogasd, dobd fel ha rossz napja van, aztán ha lesz, akkor pedig lelèp vele. Az ilyenek nagyon demotiválják az embert.
2. voltam
2016. szept. 2. 12:18
Kapcsolódó kérdések: