Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nok/csajok, nektek tetszene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nok/csajok, nektek tetszene ha reggel a parotok/baratotok kenyeztetessel ebreszt?

Figyelt kérdés
nem tudom hulyeseg lenne vagy sem.

#huncutsag
2016. jún. 25. 14:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
74%

Nem. Hajnalban eloszor wc-zek, eszem es utana a kutyammal futni megyek. Egy kenyeztetes nem fer beleilyenkor, pedig nagyon szexcentrikus vagyok.

N

2016. jún. 25. 15:00
 2/22 anonim ***** válasza:
76%
Én azért nem örülnék ennek, mert rendszerint este szexelni szoktunk, és ilyenkor még bennem van az előző esti cucc, aminek reggelre már "szaga" van... ilyenkor nem érzem magam tisztának, és a kényeztetést olyankor szeretem, amikor én magam üdének és tisztának érzem.
2016. jún. 25. 15:01
 3/22 anonim ***** válasza:
27%
Igeeen nagyon tetszene. 2. Ne haragudj de nem tudom hogy tudsz furdetlenul izzadtan-piszkosan aludni
2016. jún. 25. 15:03
 4/22 anonim ***** válasza:
81%

Velem előfordult már, hogy kényeztetéssel ébresztett a párom, nem volt rossz, csak még kb félig aludtam :D

Egyszer kétszer elmegy, jól esik, de ha rendszeres lenne, azt nem szeretném.

2016. jún. 25. 15:05
 5/22 anonim ***** válasza:
72%

# 3: Valamit félreértettél. Természetesen minden este lefürdök, utána van szex, és mivel nem védekezünk, a hüvelyembe bekerül a sperma, ami az éjszaka során fokozatosan kifolyik. Én erre céloztam!

(Ez pedig megakadályozhatatlan, egy időben próbáltam irrigálással tenni ellene, de a nőgyógyászom szigorúan megtiltotta, hogy heti-kéthetenti rendszerességnél gyakrabban irrigáljak, mivel az felborítja a normál hüvelyflórát és ez a fertőzések melegágya.)

2016. jún. 25. 15:09
 6/22 anonim ***** válasza:
25%
*mivel nem gumival védekezünk
2016. jún. 25. 15:10
 7/22 anonim ***** válasza:
68%
Reggel valamiért nem, akkor túl aktív vagyok. De hajnalban (akár éjszaka is) igen. Szeretem a gondolatot, hogy ilyenkor is engem akar a párom, és hogy utána együtt aludhatunk vissza reggelig.
2016. jún. 25. 16:14
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak kényeztetés annak örülnék, de a szexnek nem (van aki úgy akar szexelni a párjával, hogy az alszik és meg sem beszélték előtte...), azt a bizalmam komoly megsértésének tartanám. Bár mondjuk lehet én is félnék, hogy nem vagyok valami friss.
2016. jún. 25. 16:26
 9/22 anonim ***** válasza:
56%

Nekem tetszene. Egy jó hátmasszázsnak soha nem tudok ellenállni, még félálomban sem. :-)

(Lehet, hogy máshoz is meghozná a kedvemet.)

2016. jún. 25. 16:48
 10/22 anonim ***** válasza:
Tetszene
2016. jún. 25. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!