Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok/csajok, nektek tetszene ha reggel a parotok/baratotok kenyeztetessel ebreszt?
Nem. Hajnalban eloszor wc-zek, eszem es utana a kutyammal futni megyek. Egy kenyeztetes nem fer beleilyenkor, pedig nagyon szexcentrikus vagyok.
N
Velem előfordult már, hogy kényeztetéssel ébresztett a párom, nem volt rossz, csak még kb félig aludtam :D
Egyszer kétszer elmegy, jól esik, de ha rendszeres lenne, azt nem szeretném.
# 3: Valamit félreértettél. Természetesen minden este lefürdök, utána van szex, és mivel nem védekezünk, a hüvelyembe bekerül a sperma, ami az éjszaka során fokozatosan kifolyik. Én erre céloztam!
(Ez pedig megakadályozhatatlan, egy időben próbáltam irrigálással tenni ellene, de a nőgyógyászom szigorúan megtiltotta, hogy heti-kéthetenti rendszerességnél gyakrabban irrigáljak, mivel az felborítja a normál hüvelyflórát és ez a fertőzések melegágya.)
Nekem tetszene. Egy jó hátmasszázsnak soha nem tudok ellenállni, még félálomban sem. :-)
(Lehet, hogy máshoz is meghozná a kedvemet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!