Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nok/csajok, nektek tetszene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nok/csajok, nektek tetszene ha reggel a parotok/baratotok kenyeztetessel ebreszt?

Figyelt kérdés
nem tudom hulyeseg lenne vagy sem.

#huncutsag
2016. jún. 25. 14:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen kényeztetésről van szó. Masszás bármikor jöhet! Akár az éjszaka közepén is. De szexuális dolog nem. Főleg nem reggel. És főleg nem félálomban.
2016. jún. 26. 07:45
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem mindennapos a dolog, akkor én benne lennék. Párom néha szokott azzal ébreszteni, hogy ő bizony megkívánt, és ezt szoros odabújással adja a tudtomra. :) (Összebújva, kifliben szoktunk aludni.)

Számomra élvezetesek ezek az álomittas, lusta szeretkezések, persze főleg akkor, ha utána pihenhetünk tovább. Meg hát nyilván ilyenkor benne van, hogy nem várunk el egymástól nagy akciózást, extra pózokat, hanem maga az együttlét a lényeg.

2016. jún. 27. 12:27
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Engem többször ébresztett már így a párom hajnalban. Volt, hogy csak azért nem toltam le, mert beszélni is fáradt voltam, de volt olyan, hogy szeretkezés lett belőle. De ez olyan 5-ből egy aránnyal.

De ugye nem mindegy milyen kényeztetés. Orális kényeztetés nem, mert nekem már felizgulva kell lennem, hogy élvezzem (nekem kell az elő-előjáték)

2016. jún. 27. 18:23
 14/22 anonim válasza:
Háát nem egy rossz dolog:) csak a felére nem emlékszem, jobba tetszik az amikor a puszilgatására kelek fel, egyrészt felizgat, másrészt meg felébredek közbe, utána már jöhet minden. 26/L
2016. júl. 4. 15:03
 15/22 anonim válasza:
Nem tetszene egyáltalán, és meg is mondtam neki. Reggel szeretek magamtól kelni akkor amikor úgy érzem itt az ideje és már nem vagyok fáradt (mondjuk ez az érzés is ritka)
2016. szept. 11. 00:25
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Akkor szeretem a kényeztetést ha friss vagyok. Reggel, több órànyi alvàs utàn nem vagyok az. Ràadàsul nem azt akarja nyalogatni amit előző este belém élvezett:)
2016. szept. 11. 20:02
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Ágyba hozza a reggelit? Annak nagyon.

Szexelni utálok reggel, olyan vagyok mint egy zombi. Napközben, este bármikor, ébredés után viszont kell egy óra, hogy magamhoz térjek olyankor a normális emberként való funkcionálás sem megy.

2016. szept. 17. 16:44
 18/22 anonim ***** válasza:
Ha elotte gyorsan elszaladnank zuhanyozni. Nalunk alap h elotte legalabb az intim reszeknek friss tiszta legyen. Amugy meg reggel sokszor morcosan kelunk,de kb egy oraval kesobb mar minden ok :))
2016. okt. 2. 14:26
 19/22 anonim ***** válasza:

Szexuális jellegű kényeztetésre gondolsz?

Nem tetszene, sajnos, reggel általában alszik még a szexközpontom. Nagyon ritka kivétel az, amikor erotikus álomból ébredek.

2016. okt. 9. 20:54
 20/22 anonim ***** válasza:
Azt nem szeretném, ha arra ébrednék,hogy éppen nyalja a puncim.:) Minden szex előtt fürdök, így azzal kezdeném. Ha odabújik hozzám, elkezdi csókolgatni a nyakam, már ugrok is a kádba:D és aztán lehet szex.
2016. okt. 9. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!