Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok/csajok, nektek tetszene ha reggel a parotok/baratotok kenyeztetessel ebreszt?
Ha nem mindennapos a dolog, akkor én benne lennék. Párom néha szokott azzal ébreszteni, hogy ő bizony megkívánt, és ezt szoros odabújással adja a tudtomra. :) (Összebújva, kifliben szoktunk aludni.)
Számomra élvezetesek ezek az álomittas, lusta szeretkezések, persze főleg akkor, ha utána pihenhetünk tovább. Meg hát nyilván ilyenkor benne van, hogy nem várunk el egymástól nagy akciózást, extra pózokat, hanem maga az együttlét a lényeg.
Engem többször ébresztett már így a párom hajnalban. Volt, hogy csak azért nem toltam le, mert beszélni is fáradt voltam, de volt olyan, hogy szeretkezés lett belőle. De ez olyan 5-ből egy aránnyal.
De ugye nem mindegy milyen kényeztetés. Orális kényeztetés nem, mert nekem már felizgulva kell lennem, hogy élvezzem (nekem kell az elő-előjáték)
Ágyba hozza a reggelit? Annak nagyon.
Szexelni utálok reggel, olyan vagyok mint egy zombi. Napközben, este bármikor, ébredés után viszont kell egy óra, hogy magamhoz térjek olyankor a normális emberként való funkcionálás sem megy.
Szexuális jellegű kényeztetésre gondolsz?
Nem tetszene, sajnos, reggel általában alszik még a szexközpontom. Nagyon ritka kivétel az, amikor erotikus álomból ébredek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!