Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reggel megkértem a párom, hogy pakoljunk kicsit rendet a tegnapi vendégsereg után. Most valóban emiatt önző vagyok?
Betegnek érzem magam, de talán még nem vészes (megfázás, ő is).
Egyedül nem akartam belefogni, mert attól tartottam, a lenullázott immunrendszerem totál kinyúlik estére, ha mindent egyedül csinálok.
Rosszul esett, amit hozzámvágott, h önző lennék.
Hat, normalis esetben egyutt gyorsabban haladnatok.
De nem kell itt allast foglalni. A Te parod, beszeljetek meg. Vagy hagyd a takaritast holnapra es pihenj te is.
Nem örülnék,hogy karácsonykor ez lenne a legfontosabb,mikor beteg is vagyok.
De miért pont önző?
A hármasnak üzenem, hogy azon kívül, hogy bántót ír, sokat nem segített.
Többieknek köszönöm!
Együtt laktok, együtt vagytok betegek, együtt kéne néznetek a kupit, vagy pakolászni, ahogy bírjátok.
Az immunrendszernek ehhez semmi köze.
Az már leszerepelt.
Ezt nektek kell megbeszélnetek.
Tudom, zavaró.
Vannak napok, amikor az embernek semmihez nincs kedve, és inkább állni hagyja a kupit másnapig. Megint máskor meg idegesít, látni sem bírod és zavar, hogy a párodat nem. Ez ilyen. Hidd el, lesz még olyan is, hogy neked nincs kedved, és őt zavarja majd.
Mi ilyenkor a férjemmel ilyen köztes megoldásra szoktunk jutni: amit muszáj elpakolunk (pl. edényeket a mosogatógépbe), de ami nem annyira zavaró azt másnapra hagyjuk :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!