Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ilyen szokatlan, hogy a párom vágja a hajam?
Nincs túl só minőségű hajam, szóval ha már nagyon megnő, akkor vissza kell vágni.
Ma is ilyenből:
Lett inkább ilyen:
Nem festem, meg semmi, és csak egy hajvágásért nem szoktam fodrászhoz menni.
Pár napja egy lány ismerős (aki nagyon jól ismeri a párom), mondta, hogy ő aztán nem engedné ollóval a haja közelébe, meg egyébként is, létezik fodrászat.
Valóban fura?
Magam vágnám, ha elérném, de nem megy sajna.
En magamnak vagom, pedig megengedhrtnem magamnak a heti meno fodtaszhozjarast. Az elettarsamnak is en vagom. Foto alapjan megcsinalom ugyanazt. Nem vagyok fodrasz, csak szeretek penzt megtakaritani.
Felelossegteljes es talpraesett nonek gondollak. Ne hagyd magad. Vagjataok tovabbra is egymasnak. Senkinek nem lesz szebb vagy surubb a haja, ha fodrasz vagja.
N
"Talán csak azért nem túl szerencsés, mert a fodrászoknak nagyon speckó ollójuk van, nagyon drága, de nagyon éles és nem roncsolja a hajat. Ha egy tompával vágjuk attól töredezik a hajvég"
Akkor vesznek egy olyan ollót. Nekünk is van. Anya vágja apa haját, meg a barátomét is levágta már párszor. Én is vágtam már barátom haját és nem tűnt fel senkinek, hogy ne fodrász vágta volna.
Ha ért hozzá akkor semmi probléma.
Én a páromnak nem engedném, hogy levágja a hajamat, csak ha bebizonyítja, hogy tud hajat vágni. Egyébként én is a hajvágást magamnak szoktam csinálni, tavaly is egy évig magamnak vágtam, már nagyon szép hosszúra megnőtt (kb. mint az utolsó képen), majd idén tavasszal elmentem a fodrászhoz, mert már a formáján kellett volna igazítani (nagyon egybenőtt) és vagy 10 centit levágott, pedig direkt kértem, hogy csak annyit vágjon, amennyit muszáj. Nyáron nagyon megtört a hajam vége nem tudom, hogy mitől, de magamnak nem volt időm megcsinálni, ezért megint elmentem a fodrászhoz, kértem, hogy csak a végét vágja le, de megint egy 10 cmel megrövidítette. Épp hétvégén vágtam le magamnak, mert megint töredezni kezdett, csak pár centi levágására volt szükség. A párom mondta , hogy ő szívesen levágná, de mivel még nem csinált ilyet félek, hogy elrontaná.
Egyébként az ő haját én szoktam levágni, azt mondja jobb, mint a fodrász, mert a fodrásznak hiába magyarázta mit akar, sose lett olyan, de még hasonló sem. Ő sem engedte régen, hogy levágjam a haját, aztán tavaly levágtam az öcsém haját és annyira jól sikerült, hogy azóta ő is hozzám jár :D
Egyáltalán nem fura. Miért lenne az? Irigyellek. Mondjuk ebben valószínűleg az is benne van, hogy nem az a típus vagyok aki sír, ha levágnak a hajából 15cm-t akár... Komolyan, kb évente 1x-2x szoktam menni fodrászhoz, megnő. Nem töredezik meg semmi, csak már sok, meleg, meg akarok szabadulni tőle. Erre nekiáll szenvedni a fodrász hogy de jajj már odáig vágja le?! hát de olyan hosszú... még sajnálja, pedig nem az övé -.-'
Sajnos barátom nem vállalná be, meg kicsit ügyetlen is... ^^' úgyhogy marad a fodrász. Amúgy én nem néznék ferd szemmel ilyen dolgot, végül is, ha levágja és nem tetszik is el lehet menni fodrászhoz, megigazítja. Meg úgy egyáltalán... visszanő. Miért kell más haján aggódni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!