Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szerint hülyeség. Valóban?
Együtt élünk, közös kasszán vagyunk. Miután mindent befizettünk, marad 150 ezer Ft. Ez már csak ruhákra, szórakozásra, spórolásba.
Én felvetettem, hogy megtehetnénk, hogy egyik hónapban az egész 150et elköltjük, a másikban pedig az egészet félretesszük.
Szerinte ez hülyeség, mivel túl veszteséges. Ő úgysem költ magára, nekem pedig a ruháimra, kozmetikumaimra elég kéne legyen 30, nagyon max 45 ezer egy hónapra, de semmiképp sem 150 ezer. De azt a 150et én két hónapra gondoltam...Attól, hogy neki nem kell semmi, nekem miért nem lehet?
23N, 30F
"egyik hónapban az egész 150et elköltjük, a másikban pedig az egészet félretesszük."
"Nem. Hanem 150et elosztanánk két hónapra."
Először tanulj meg fogalmazni. Ha sikerült ellentmondás nélkül leírni a tervedet, akkor lehet rá érdemlegesen reagálni. Így egyelőre, mivel nem érthető, mit szeretnél, elöljáróban annyit tudok mondani, hogy én is hülyeségnek tartanám a párod helyében. Attól, hogy marad pénz a befizetéseken kívül, még nem kell elkölteni mindet.
ez így hülyeség.
minden hónapban X forintot tegyetek félre, a többi költőpénz, ami nem feltétlen jelenti azt, hogy akkor az egészet el kell szórni
nekünk is kb ennyi marad, 100at fixen elteszünk, a többiből meg megy a szórakozás/ruha/stb., de általában nem szórjuk el a költőpénzt minden hónapban
ha meg nyaralás vagy nagyobb dolog kell, arra ott a megtakarítás
felezzétek el a megmaradt pénzt! az a fele,ami nálad marad(mégha nem is pontosan 50%-50%),abból gyűjts és valósítsd meg,amit szeretnél!
igaza van a párodnak, hogy sajnos rizikós! nem akarok rosszat mondani,de bármikor bármi probléma lehet, nagyobb kiadás,valami elromlik,esetleg orvoshoz kell menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!