Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? A férjem szerint hülyeség.
Hülyeség.
Amúgy ha azt akarod, hogy megcsaljon, inkább fizesd be egy hivatásosnál, ne ilyen hátulról-mellbe stílussal csináld, ez visszataszító.
szerintem hülyeség...de csináltok amit akartok...
sőt lehet le is kéne feküdjön az exével ki tudja talán az exe élvezné, de puding próbája az evés :)
22F
Szerintem már az rossz, hogy egy férfivel töröltetni kell a női kontaktokat, mert különben ráerőszakolnák magukat, vagy mi?
Na de ha már elérted, és a férfi még ennek ellenére veled van, akkor mi a francnak akarod még tesztelgetni? Kit akarsz tesztelni egyáltalán? A férjedet, hogy kibírja-e a Facebookot flörtölés nélkül, vagy az exeket, hogy kell-e még nekik a férjed?
Nyugodj meg, azóta valószínűleg már mind továbbléptek, ha annyira kapcsolatban akartak volna maradni a férjeddel, akkor megtalálták volna a módját a Facebookon kívül is.
Szóval igen, szerintem is hülyeség lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!