Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek hülyén jönne ki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hülyén jönne ki, ha a menyasszonytáncból összegyűlt pénzt az apósoméknak adnánk ajándékba? Mivel ők fizetik majd a lagzi költségeit, ezért szeretnénk nekik odaadni csak egyesek szerint ez hülyeség inkább költsük magunkra.

Figyelt kérdés
2013. ápr. 14. 12:40
 1/7 anonim ***** válasza:
80%

Ha mint visszatérítendő kölcsönt adták a pénzt a lagzira, akkor szerintem édesmindegy nekik, hogy honnan szeditek a pénzt, csak fizessétek vissza.

Egyéb esetben (és ezt tartom valószínűnek) úgysem fogják elfogani a pénzt.

2013. ápr. 14. 12:45
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Lagzi után szerintem nyugodtan ajánljátok fel nekik, legfeljebb nem fogadják el.
2013. ápr. 14. 12:46
 3/7 csempéző vizipisztoy válasza:
80%

Nem tartom butaságnak, ha van náluk helye a pénznek.

Viszont azt, azért kapjátok, hogy eltudjatok indulni a közös életetekben.

Én megtartanám a pénzt, mert az egyébként is így ildomos és ez is a szerepe.

2013. ápr. 14. 12:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó ötlet, hogy felajánljátok nekik! Mi magunk fizettük a lagzinkat, nem a szüleink, viszont a menyasszonytáncból származó pénzzel pont visszakaptuk a teljes költséget!
2013. ápr. 14. 12:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Persze van pénzük az a pár százezer forint szerintem nem hiányozna, de mivel ők vettek a páromnak kocsit és házat úgy gondoljuk tartozunk nekik ennyivel.
2013. ápr. 14. 13:00
 6/7 anonim ***** válasza:
61%
Nekünk kifizették a szüleim a lagzit, nem adtuk vissza nekik mert úgymond nem volt rá szükségük. Ebből mentünk nászútra. De egy barátnőm például úgy csinálta hogy volt egy kis megtakarítása, megcsinálták belőlük az esküvőt majd amit kaptak (kb. ugyanannyit) azt fektették az autóba. Így úgymond ingyen megtartották, ahelyett, hogy a kocsit vették volna meg rögtön. Ha apósodéknak is szüksége van a pénzre akkor ezt így ti is megoldhatjátok. A "buli" meglesz, pénz is marad.
2013. ápr. 14. 13:59
 7/7 anonim ***** válasza:
80%
Ti tudjátok, milyen anyagi helyzetben vannak. Ha nagyon kell nekik a pénz, és csak kölcsön tudnak adni, akkor meg lehet ezt tenni, de alapvetően azt a pénzt Ti kapjátok szerintem.
2013. ápr. 18. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!