Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az ÁLOMESKÜVŐ számotokra?
Mindent írjatok le ami számít! :)
Hagyományos lagzi vagy esetleg különlegesebb szertartás és utána ünneplés? Sok vendég vagy kevés? Esetleg valami extrább helyszínen (kastély, tengerpart, ódon kúria stb)? Ragaszkodnátok a szokásos menethez és rendszerhez vagy belevinnétek 1-2 extrémebb elemet is? STB.
Mindenre kíváncsi vagyok. :)
Illetve +1 bónuszkérdés azoknak akik már házasok: sikerült az álomesküvőtöket megvalósítani?
Nekem álomesküvőm volt, mert ahhoz mentem hozzá aki az igazi társam az életben.
Amúgy szép lett volna a természetben, pl. egy mezőn esküdni.
En mar hazas vagyok es igen, sikerult az alomeskuvo :)
Minden elkepzelesem megvalosult, nagyon jo szolgaltatokat valasztottunk.
Kertben osregi fa alatt naplementekor vett el kis csaladi korben.este 140 lampion vilagitotta a kertet
Igen igy volt az eskuvonk
Én csak annyit szeretnék, hogy a legjobb barátaink, a számunkra kedves rokonaink és a szüleink ott legyenek. Hogy legyen annyi pénzem, hogy egy szép, szolid esküvőt tudjunk kivitelezni, legyen zene, tánc, finom kaja. Én vendéglőben szeretném, szépen feldíszítve saját igény szerint. Nagyon szeretem a párom szüleit úgyhogy aznap nagyon nagyon hálás leszek nekik mindenért. Ugyanígy a saját szüleimmel.
Pár ízléses hagyományos játék nekünk abszolút beleférne. Jó zenével, nem éppen mulatóssal, de keringő, sasszé azért legyen.
Ami még fontos számomra: a legjobb barátnőm énekli majd a nyitótáncunkat. A párom legjobb barátja lesz a fotósunk. Aznap elképesztően boldog leszek és amit ott, akkor megígérek, az számomra szent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!