Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen az ÁLOMESKÜVŐ számotokra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az ÁLOMESKÜVŐ számotokra?

Figyelt kérdés

Mindent írjatok le ami számít! :)

Hagyományos lagzi vagy esetleg különlegesebb szertartás és utána ünneplés? Sok vendég vagy kevés? Esetleg valami extrább helyszínen (kastély, tengerpart, ódon kúria stb)? Ragaszkodnátok a szokásos menethez és rendszerhez vagy belevinnétek 1-2 extrémebb elemet is? STB.

Mindenre kíváncsi vagyok. :)

Illetve +1 bónuszkérdés azoknak akik már házasok: sikerült az álomesküvőtöket megvalósítani?

2013. márc. 27. 18:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Mindegy, hogy milyen az a lenyeg kivel. :)))
2013. márc. 27. 19:11
 2/14 anonim ***** válasza:
41%
Egy hatalmas csarnok kellős közepén emelt rózsákkal díszített oltárnál, tele igényesen öltözött emberekkel a lelátón.
2013. márc. 27. 19:19
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
Az alom az csak en a kedvesem meg ket tanu, hetkoznap, Holly Golightly stilusu ruha, egy ebed kettesben valahol. A valosagban ez bovulni fog a csaladjaval -anya, testver es a parja, nagyneni- valamint ebed helyett otthon egy "kertipartyval"
2013. márc. 27. 19:22
 4/14 anonim ***** válasza:
Elvesz,akit szeretek.Semmi felhajtás,mert nem az a lényeg
2013. márc. 27. 20:29
 5/14 anonim ***** válasza:

Nekem álomesküvőm volt, mert ahhoz mentem hozzá aki az igazi társam az életben.

Amúgy szép lett volna a természetben, pl. egy mezőn esküdni.

2013. márc. 27. 20:31
 6/14 anonim ***** válasza:
Miénk 7 éve volt. 34-en voltunk egy hétföi napon. A szertartás utàn kis vacsora a családdal. Mai eszemmel ennyi sem lenne. Két tanu és mi. Nem a felhajtáson múlik.
2013. márc. 27. 22:20
 7/14 anonim ***** válasza:

En mar hazas vagyok es igen, sikerult az alomeskuvo :)

Minden elkepzelesem megvalosult, nagyon jo szolgaltatokat valasztottunk.

2013. márc. 27. 23:24
 8/14 anonim ***** válasza:
Olyan ami meg se történik.
2013. márc. 27. 23:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Kertben osregi fa alatt naplementekor vett el kis csaladi korben.este 140 lampion vilagitotta a kertet

Igen igy volt az eskuvonk

2013. márc. 28. 00:28
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Én csak annyit szeretnék, hogy a legjobb barátaink, a számunkra kedves rokonaink és a szüleink ott legyenek. Hogy legyen annyi pénzem, hogy egy szép, szolid esküvőt tudjunk kivitelezni, legyen zene, tánc, finom kaja. Én vendéglőben szeretném, szépen feldíszítve saját igény szerint. Nagyon szeretem a párom szüleit úgyhogy aznap nagyon nagyon hálás leszek nekik mindenért. Ugyanígy a saját szüleimmel.

Pár ízléses hagyományos játék nekünk abszolút beleférne. Jó zenével, nem éppen mulatóssal, de keringő, sasszé azért legyen.

Ami még fontos számomra: a legjobb barátnőm énekli majd a nyitótáncunkat. A párom legjobb barátja lesz a fotósunk. Aznap elképesztően boldog leszek és amit ott, akkor megígérek, az számomra szent.

2013. márc. 28. 10:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!