Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői videós. Igen vagy nem?
Régi, 10 éves kérdéseket találtam. Ma mi a tendencia?
Szeretnék, de nem fér bele. 250.000 Ft az alja és ezért csak egy pár perces highlightot kapsz. És nem is a kiemelkedő fajtából, az nem itt kezdődik. Gondoltam rá, hogy hívunk csak egy operatőrt, aki ideadja a nyers felvételeket jóval olcsóbban. Vagy hívok egy médiaszakon végzett srácot a baráti társaságból, aki ugyan még nem járt esküvőn, de legalább meglenne. De az is motoszkál bennem, hogy csináld jól vagy sehogy.
Ha elengedem, félek, hogy utóbb megbánom.

Azt szokták mondani, hogy ezen nem érdemes spórolni, mert ezt fogod nézegetni egész életedben.
Ehhez azt tudom hozzáfüzni, hogy 23 éve házasodtam, de az esküvöi videónkat azóta az életben többet elö nem vettem. Amúgy se tudnám mivel megnézni, ha akarnám se, mert videólejátszónk már ezer éve nincs. Valahol ott porosodik valamelyik dobozban.
Amúgy szerintem meg teljesen felesleges egy vagyont kiadni erre, mert ha vissza akarod nézni, akkor amúgy sem az fog érdekelni, hogy milyen a minösége, hanem hogy kik vannak rajta és mit csináltatok azon a napon. A visszaemlékezés lesz a fontos, nem az, hogy milyen jól meg lett vágva a videó és milyen zene szól alatta.

Olcsó gagyit ne vegyél igénybe. Ha soha nem nézed vissza a videót, akkor szimpla pénzkidobás, ha meg visszanéznéd, akkor mindig ott lesz a rossz érzés benned, hogy basszus, nem sokat kellett volna még ráfizetni, hogy normális anyagot kapjunk.
Tehát vagy normális videóst ajánlok, vagy akkor maradjanak csak a fotók.

En is szerettem volna feherruhat nagy eskuvot :) polgari eskuvo 2 tanuval volt de meg egyenlore a gyurure se volt penz mert mindig van fontosabb :)
Felnott fejjel gyurun kivul mas nem lesz :) en azert tobb milliot nem dobok ki az ablakon mert mulatni akar a csalad. Ugyan ez a keresztelo.. szuken lesz megrendezve nimcs folos penzem arra hogy mindenki jol lakjon

"hívok egy médiaszakon végzett srácot a baráti társaságból"
Szerintem ez jó ötlet, max rosszak lesznek a felvételek, de legalább megpróbáltátok. A rokonoknak nem lesz elküldve, csak ti nézitek vissza. :)
Nálunk pl nem volt, csak fotózás, de beállított képek voltak, a vacsin már nem volt ott a srác.

Mi egyszer néztük meg a videókat, amikor megkaptuk, azóta sose.
Talán majd egyszer elővesszük, ha a gyerekünk kíváncsi lesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!