Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy esküvői fotós+videós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy esküvői fotós+videós átlagba kb mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

Pl: 12:00.-órától, hajnal fél 3ig. Polgári+templomi szertartás is van.

Én ma fixáltam le a nyári lagzinkra, 165 ezer Ft.

2008. máj. 29. 12:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
szep oraber egy ejszaka alatt! Pofatlansagnak tarom, h egyesek ennyire visszaelnek azzal, h a masik fel szeretne elete napjat megorokiteni. Egyebkent nekem is most lesz az eskuvom, de en sajnaltam ennyit kiadni a fotosra.
2008. máj. 29. 13:18
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! én is kb ennyit fizettem, de ebben benne van a kikérő, a szertartások,a fényképezkedés, egy esküvői album tele képekkel, 1 példány dvd, 1 példány videokazi, Reggel 10-től hajnali háromig . Én egy vidéki városban lakom amúgy. Kisvárosban
2008. máj. 29. 13:26
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem én (mi) fizetem, hanem az örömszülők, nálunk ez így szokás. Ebbenn az árban is van kb 300 dn kép, vhs, dvd, album, stb.
2008. máj. 29. 14:51
 4/16 anonim ***** válasza:
92%

Ez nagyon sok!

65 ezernél nem szabadna többet fizetned! Szeritnem keresgélj tovább, bár ha nem zavar hogy lehúz akkor nem! Írj nyugodtan ha tudok segíteni, benne vagyok a bizniszben:D

2008. máj. 29. 15:25
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
De nem is irtad hogy a fotós videózik vagy ez két ember?!
2008. máj. 29. 15:25
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőmék decemberi lagzijára a fotós 150.000 Ft-ot kért, de volt olyan szemét, hogy direkt rosszul állította be a pixeleket, hogy ne lehessen a képekről otthoni másolatokat készíteni, és mail-ben se lehessen normális minőségben elküldeni. Mindez arra ment ki, hogy busás összegért nála lehessen csak rendelni az esküvői képekből.

Ezért mi úgy döntöttünk, hogy a mi szeptemberi esküvőnkön az apósom lesz a fotós.

2008. máj. 29. 15:28
 7/16 A kérdező kommentje:

ez 2 ember, egy a fotós, egy a videós, így 165 e ft

reggel fél 12.-re jön a szabadtéri fotózásra, és hajnalig maradnak, a menyecske tánc után mennek majd haza

2008. máj. 29. 15:42
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Értem nem volt egészen tiszta!:) (vagy kicsit figyelmetlenül olvastam)

Így ez egy nagyon korrekt ár feltéve hogyha a szokásos szolgáltatásokat tartalmazza!

Azért leírom hogy mire figyelj:)

-ne igyanak alkoholt!

-gondolom a digitalis felszerelés

-megfelelő legyen a képek felbontása, hogy szükség esetén használhassátok

-kérjetek referenciát!!!

-videóstól ne csak a megvágott anyag dvd-jét kérjétek el hanem a nyersanyagot is

-legyen az egésznek nyoma papíron(nem az adóhivatalból irok:D) mert így felelősségrevonható ha nem teljesíti a feltételeket.

2008. máj. 29. 15:53
 9/16 A kérdező kommentje:
A fotós+videós nagyon megbízható, az RTLnél dolgoznak. :))
2008. máj. 29. 17:21
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Bocs hogy ide írok,de az egyik hozzászoló írta,hogy az apósa fog fényképezni.Az após nem tudom mit fog látni az esküvőből,mi is ismerőst kértünk meg fényképésznek aki hobbi fotós (tehát tud fényképezni)igen ám ,de neki muszály volt azokról az illuminált haverokról képeket csinálni akiket mi alig ismertünk és a rólunk készült képek se voltak szinvonalasak.Én azt javaslom,hogy menjetek el legalább pár kép erejéig egy profi fotóshoz.Bocs a többieknek,lehet,hogy másnak is hasznos lesz az info.
2008. máj. 29. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!