Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy esküvői fotós+videós átlagba kb mennyibe kerül?
Pl: 12:00.-órától, hajnal fél 3ig. Polgári+templomi szertartás is van.
Én ma fixáltam le a nyári lagzinkra, 165 ezer Ft.
Ez nagyon sok!
65 ezernél nem szabadna többet fizetned! Szeritnem keresgélj tovább, bár ha nem zavar hogy lehúz akkor nem! Írj nyugodtan ha tudok segíteni, benne vagyok a bizniszben:D
A barátnőmék decemberi lagzijára a fotós 150.000 Ft-ot kért, de volt olyan szemét, hogy direkt rosszul állította be a pixeleket, hogy ne lehessen a képekről otthoni másolatokat készíteni, és mail-ben se lehessen normális minőségben elküldeni. Mindez arra ment ki, hogy busás összegért nála lehessen csak rendelni az esküvői képekből.
Ezért mi úgy döntöttünk, hogy a mi szeptemberi esküvőnkön az apósom lesz a fotós.
ez 2 ember, egy a fotós, egy a videós, így 165 e ft
reggel fél 12.-re jön a szabadtéri fotózásra, és hajnalig maradnak, a menyecske tánc után mennek majd haza
Értem nem volt egészen tiszta!:) (vagy kicsit figyelmetlenül olvastam)
Így ez egy nagyon korrekt ár feltéve hogyha a szokásos szolgáltatásokat tartalmazza!
Azért leírom hogy mire figyelj:)
-ne igyanak alkoholt!
-gondolom a digitalis felszerelés
-megfelelő legyen a képek felbontása, hogy szükség esetén használhassátok
-kérjetek referenciát!!!
-videóstól ne csak a megvágott anyag dvd-jét kérjétek el hanem a nyersanyagot is
-legyen az egésznek nyoma papíron(nem az adóhivatalból irok:D) mert így felelősségrevonható ha nem teljesíti a feltételeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!