Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
éjszakai (hajnali 2-3óra) esküvői fotózást/fotókat láttatok már? Mi a vélemény róla?
szóval, most szombaton voltunk Párommal Pécsett a Széchenyi tér/Király utca környékén, és csodálatosan szép éjjel, ahogy ki van világítva!
Szerintetek jó ötlet egy ilyen éjszakai fotózás?
Persze nem a Nagy Nap előtti éjszaka mennénk :)
Aki nem ismeri, megmutatom, miről is beszélek:
sajnos a képek nem adják vissza rendesen a látványt, de higgyétek el, gyönyörű.
A fő kérdés, hogy mit szóltok az éjszakai, városi fotózás ötletéhez?
Óhhh nagyon-nagyon jó ötlet!!!
Amúgy is szeretem a mindenféle esküvői képeket,és ez igazán remek ötlet!!!!
De ezt hogyan? Az esküvő előtt 1 héttel felöltöznél menyasszonynak, haj, smink stb a párod meg felvenné az öltönyét és kimennétek fényképezkedni?
Ez így nem túl jó ötlet, illetve inkább költségesnek mondanám. Mert ha már olyan pöpec képeket akartok, és mivel esküvői kategória, gondolom esküvői képeket szeretnétek, azzal együtt ami ezzel jár: menyasszonyi ruha, fátyol, smink...
kedves első, menj a fenébe, ha kérhetlek...
többiek: a ruha, haj smink stb nem probléma, mert minden saját, ill általam készített (haj, smink) lesz. fotós barát, bmikor rendelkezésre áll.
a helyszínt már kipróbáltuk, most mikor ott voltunk, csináltunk pár képet iphonnal (nem nagyzolásképp írom, hogy azzal, csak a minőség miatt), és nagyon szép, nagyon megfogja azt a látványt.
Első: miért vagy ilyen bunkó??
Szerintem nagyon jó ötlet, tényleg gyönyörű, és elképzeltem, ahogy leendő férjed a szökőkútnál felkap mennyasszonyi ruhában :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!