Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
éjszakai (hajnali 2-3óra) esküvői fotózást/fotókat láttatok már? Mi a vélemény róla?
Figyelt kérdés
szóval, most szombaton voltunk Párommal Pécsett a Széchenyi tér/Király utca környékén, és csodálatosan szép éjjel, ahogy ki van világítva!
Szerintetek jó ötlet egy ilyen éjszakai fotózás?
Persze nem a Nagy Nap előtti éjszaka mennénk :)
Aki nem ismeri, megmutatom, miről is beszélek:
sajnos a képek nem adják vissza rendesen a látványt, de higgyétek el, gyönyörű.
A fő kérdés, hogy mit szóltok az éjszakai, városi fotózás ötletéhez?
2011. okt. 20. 16:27
11/14 ava87 válasza:
Szerintem jó ötlet, de nem kell ahhoz hajnali 2-3-kor odamenni, sötétedés után már ilyen az egész, szóval este 8-kor is pont ilyen lesz szerintem :)
12/14 ava87 válasza:
Ja, még annyi, hogy nem tudom, mikor akartok fotózkodni, de kalkuláld bele, hogy hajnalban már fagyok vannak, szóval a szökőkút pl. nem biztos, hogy üzemelni fog. Na meg nem is megy egész éjjel a víz, azt hiszem éjfél felé elzárják.
13/14 A kérdező kommentje:
nem most lesz a lagzi, jövőre, és még üzemelni fog a szökőkút:)
azért hajnali 2-3, mert akkor vannak kb. a legkevesebben!
2011. okt. 20. 21:37
14/14 anonim válasza:
Nem tudom mikor lesz az esküvő,de ha ez a kivilágítás tetszett,akkor a karácsonyi díszvilágítástól elalélnál,az még gyönyörűbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!