Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vicces esküvői sztori?
Bátyámék esküvője, 2 éve.
Annyira idegesek voltak mindketten, hogy nem vették észre, hogy végig a bátyámnál volt a menyasszonyi csokor. Azt hiszem kellett neki valami, amibe kapaszkodhat:D
Amikor ismerősöm esküvőjén voltam, azt hitték elveszett a jegy gyűrű vagy legalább egy óráig kereste mindenki, és kiderült hogy a vőlegény autójában volt a kesztyűtartóba elzárva XD
Másik vicces sztori, az már unokabátyám esküvőjén történt. A lényeg az volt hogy nagyon nagy volt az idegeskedés, és még az esküvő előtt amikor odament a helyszínre ahol a ceremónia volt, és annyira figyelmetlen volt hogy fullra bele esett a pocsolyába és mindene tiszta víz és sár lett. A szerencse az volt hogy nem volt messze onnan a lakása ahol volt egy másik öltöny is és egyik haverja gyorsan autóval hazavitte így még idő előtt vissza tudott érni, de a tarkója még mindig toszta sár volt, azon röhögött a fél család hogy még látszódott XD Fürdeni már nem volt ideje. Vicces volt és kész. XD
Nem vagyunk nagy templomba járósok, és hát elmondták egyszer, hogy mit kell csinálni, de nagyon izgultunk. :) Szóval jött az a rész, hogy így fogadom, úgy fogadom, stb. Mondja a pap, a (most már) férjemnek, hogy húzd fel a gyűrűt, férjem felhúzta az ujjamra, és akkor a pap mondja, hogy csókold meg. Na az én drágám szépen adott a számra egy jó nagy puszit. Erre a pap halkan (de minden hallatszott a mikrofonban): A gyűrűt fiam, a gyűrűt!!!
Na annyira röhögtünk, hogy alig bírtam elmondani utána az esküvő szövegét! :D
Tesómék esküvőjén: a sógorom elejtette a gyűrűt, és amikor lehajolt megkeresni a gatyáján a varrás elengedett.
Párom haverjánál: a haveri kör nem igazán szereti a feleséget, ezért úgy döntöttek, hogy helyette az ifjú férjet rabolják el menyecsketánc előtt. Elmentek egyet kocsmázni, mikor visszaértek a srácot egy jó nagy pofon fogadta a feleségétől, majd még egy az anyjától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!