Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vicces esküvői sztori?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vicces esküvői sztori?

Figyelt kérdés
Akár vendég voltál, akár a te esküvőd volt.
2011. okt. 28. 09:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Amikor az esküvői autóval elindultak hozzánk, akkor már rajta volt a csokor. Akik bent ültek az autóban, csak annyit láttak, hogy repül 1 szál virág, aztán mégegy szál, mégegy, és végül az egész autódísz. Gyorsan félreálltak, de már csak romjai voltak a csokornak. Gyorsan hívta -akkor még vőlegényem - a virágkötőt, hogy azzonnal kellene egy újat kötni. A templomban a térdeplő beszakadt alattam (mondták, vigyázni kell, de nem is gondoltam rá), pont az egyházi esküvő kellős közepén, még jó, hogy nem veszítettem el az egyensúlyom, mert akkor begurultam volna a pap elé. Úgyhogy a szertartás végéig rogyasztottunk, azaz úgy tettünk, mintha térdepeltünk volna, csak épp a semmibe volt a térdünk, amit az én ruhám takart, de a vőlegénynél ugye látszott. Ez épp az eskünk elmondása előtt történt, és én jöttem volna. Neki akartam mondani, felé fordultam, de ahelyett, hogy rám nézett volna, mereven bámulta az oltárképet. Utólag mondta, hogy azért, mert ha rám néz, akkor elröhögte volna magát. Ja, és utólag mondták, hogy amikor az esküm elkezdtem, mondani kellett volna a nevemet, én nem is kapcsoltam, hatalmas csend volt (nekem fel sem tűnt, én azon voltam, hogy nehogy röhögjek), és csak akkor mondtam a nevem, amikor a pap elmondta, hogy mondjam utána.
2011. okt. 28. 14:55
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Rokon esküvője, kb 25 éve. Úgy mesélték nekem. Az egész egy vicc volt, utolsó pillanatban összeszervezve.

Vasárnapra rakták, aznap volt a faluban a búcsú. Előző nap az utolsó pillanatban esett be a vőlegény (katona volt). Mindenki a anyakönyvvezetőnél várta az ifjú párt, de nem szólt senki nekik, hogy a templomban kezdenek.

Ráadásul csúsztak is, mert a szomszédos falunál lerobbant a menyasszonyt szállító kocsi. Anya és a nagynéném állították össze a menyasszonyi csokrot azokból a virágokból, amiket találtak (november volt, és jó hideg is). A menyasszony tanújánál nem voltak ott a papírok.

A kaja elég kevés volt, pia annál több.

Azt hitték egy idős nénire, hogy meghalt, pedig csak elaludt (sok piától), és senki nem mert hozzáérni.

Hirtelen ennyi.

2011. okt. 28. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!