Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy esküvői fotós+videós átlagba kb mennyibe kerül?
Pl: 12:00.-órától, hajnal fél 3ig. Polgári+templomi szertartás is van.
Én ma fixáltam le a nyári lagzinkra, 165 ezer Ft.
Mi sem fizettünk keveset a fotósnak meg a videósnak, de soha nem bánnám meg!!! Hisz ez a legfontosabb! A jövőben csak a képek meg a videó marad, amit még talán az unokáink is nézegethetnek! Aki épp ezen spórol, azt nem tudom megérteni, bocs...
Anyukáméknál is egy rokon fotózott, van vagy 3-4 képük...megérte a kockázat? Hihetetlen, hogy még ma is képesek erre a házasulandók, hisz régen tényleg nem volt ekkora kínálat hivatásos fotósokból.
én olyan ügyes videóst ismerek, aki 50 ezer körül szokta vállalni (ez kb.1dvd+vhs délutántól éjjel 1-2ig). Ha vágott kis klippet is kérnek akkor az +20e
fotósért is én max.50e-t adnék. De nálunk is ismerős fogja csinálni.
videos 65, délután már a fius háznál is ott van és hajnal 3ig vagy ha tovább akkor tovább marad, a fotós szintén vele jön végig fotóz plusz ugye a beállitott fotózás , ez 35.
1500 képet ad dvd-n, 3 db fotókönyvet,azokban az összes retusált és a videó pedig 3 dvd.
Esküvői fotózás 30 000 Ft -tól...
Szeretettel ajánlom magunkat:
Fotózást vállalunk veresegyházi műteremmel!
Egyszerre 2 fotóssal dolgozunk felár nélkül!
Tóparti műtermünkben várjuk a családokat , gyerekeket fotózásra , lányokat asszonyokat modellportfolió készítésre.
Készítünk tárgyfotókat, esküvői fotókat és egyéb rendezvényeket is vállalunk.
Igazolványkép, műtermi portré- azonnal retussal is az alapárban: 8 db igazolványkép csak 1000 Ft.
Fiatal szakvizsgázott fotós házaspár vagyunk, keressen fel minket :
Veresegyház 2112 Árpád utca 69
06-20-312-9170
pepitafoto@mailbox.hu
GPS elérhetőség a honlapon
Max 60 ezer forint az esküvői fotókért?
Hadd mondjam el, hogy egy fotós nem csak reggeltől hajnalig dolgozik, hanem még utána is több nap mire megcsinálja az utómunkát, ezen kívül a gépét is időnként váltania kell egy bizonyos kép szám után.
Nekünk most nyáron volt az esküvőnk, és nem sajnáltuk a pénzt a fotóstól hisz az marad meg leginkább emléknek! Ezért kell profira bízni és nem barátra aki nem ért hozzá..
Inkább azt tartom sok pénznek amikor a díszítésért ki kell fizetni 100 ezeret vagy még többet.... Nekik aztán nincs vele dolguk csak 'kölcsön' adják...
Hehh... Ez a szép órabér egy éjszaka alatt hsz nagyon informatív volt... Csak pont, hogy a fotós és videós munkájában van benne utólag 20-80 óra is pluszban és többmilliós gépparkkal dolgoznak...
Véleményem szerint egy normális esküvői fotós ma 150 ezerről indul egész napra, normális videóst nem ismerek (plusz elég gagyi is ez a több órás tekerős vacak ma már), de normális esküvői mozifilm készítő vagy cinematográfus már kapható 200-tól.
Sajnos vagy sem de ezek a kezdő árak a minőségi kategóriában 2015-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!