Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Március közepén lesz egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Március közepén lesz egy esküvő, amire hivatalos vagyok. Milyen ruhát illik, kell felvenni? 30as nő vagyok. Van egy fekete nadrágom, és egy fehér bluzom, ami alkalmibb, ennyi. Amiket néztem egyberuhak sok közülük ujjatlan.

Figyelt kérdés
Én valami térd alatti, sötétebb ruhát szeretnék. Hol érdemes megnézni? Láttam már uzletket, ahol 40-50 ezer forintok az ilyen ruhák. Vagy esetleg melyik webshop, ami jó árban jó ruhákat is árul?
tegnap 22:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Van olcsóbb is. Az alkatodtól függ.

Fehéret nem illik felvenni.

tegnap 22:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Átlagos alkat vagyok.
tegnap 23:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy szimpla elegáns ruha amiben pl. színházba is elmennél tökéletes. Csak azért nem kell új ruciba beruháznod.

Ahogy az #1-es is írja, egy valami nem illik: hófehérben lenni (mert abban a menyasszony van).

tegnap 23:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Egy fekete nadrág fehér blúzzal nem menyasszonyos, azt nyugodtan felveheted. A helyedben feldobnám valami vidám színnel, például egy kendővel, nyaklánccal, hogy ne legyen annyira hivatalos.

Egy pár igényesebb second hand boltba érdemes benézni. Hátha találsz olcsón olyan rucit, ami megfelel, és sokkal olcsóbban. Érdemes olyat venni, amit máskor is szívesen hordanál, nem csak egy alkalomra. Nekem több olyan minőségi, màrkás ruhám van, amit turiban találtam.

ma 02:02
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Ha fontos az ár, akkor nézz körbe a bon prixen, vagy shein.en
ma 04:14
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Én a Temut ajánlom (saját tapasztalat alapján). Olcsó, de jó minőségű ruhák vannak. A "szabály", hogy se fekete, se fehér ne legyen.
ma 04:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz kínából rendelni, mert pl szeretnél próbálni előtte, a sima hétköznapi fast fashion boltokban is lehet alkalmi ruhákat venni. Majdnem mindegyikben árulnak koktélruhákat (pénztárcától és ízléstől függően: H&M, C&A, Zara, Mohito, Sisay, Reserved). Nem kell szerintem semmi speciális üzlet ehhez, én kb mindegyik esküvőre járós/céges bulikra felvevős ruhámat ezen boltok valamelyikéből vettem.

Amúgy rendeltem már Bonprixről is és Sheinről is, szerintem annyival nem olcsóbb, mint a fent felsorolt üzletek, legalábbis amiket én választottam ruhák, azok nem voltak azok, cserébe Bonprixen általában kisebb méretet kell rendelni, mert a szokásos túl nagy, aztán meg még az is lutri, hogy jó lesz-e (volt, amiből kettővel kisebb kellett volna, hogy igazán jó legyen), Shein meg hát szintén lutri, hogy jó lesz-e, ott azért jártam már úgy, hogy megrendeltem egy ruhát, amibe kb beleszerettem, de az anyaga annyira de annyira gusztustalan volt, hogy egyszer sem vettem fel. Nyilván kellő körültekintéssel ez is elkerülhető, zömében azért jó cuccokat lehet onnan is kifogni, de hogy jelentősen olcsóbb lenne, mint egy H&M mondjuk... Hát, azt kétlem.

ma 06:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Figyu, én minden ilyen alkalomnál bemegyek a turiba (pl Háda) es megveszem magamnak 8-10.000-ért a ruhát. Eszembe sincs 50et kidobni egy olyanért, amit 1x veszek fel. Így is van olyan, amit utána meghírdetek a neten, aztán visszajön az összeg. Más boldog vele, nekem meg nem foglalja a helyet a szekrényben.
ma 08:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a fekete nadrág fehér blúzzal teljesen rendben van. Esetleg vehetnél hozzá egy blézert.
ma 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!