Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Idei hazasulandok (vagy ahova...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idei hazasulandok (vagy ahova hivatalosak vagytok vendegkent) megtartjatok ket tanuval vagy halasztjatok, ha igen, mikorra? Par honappal kesobb vagy jovore? Szolgaltatok mennyire partnerek ebben?

Figyelt kérdés
Meg lehet ezt uszni anyagi veszteseg nelkul?
2020. ápr. 22. 07:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Júliusra vagyunk hivatalosak egy barát esküvőjére, de még nem tudjuk, hogy mi lesz. Egyelőre nem mondták hivatalosan vissza, szerintem még reménykednek, hogy hátha addig változik. De szerintem halasztani fogják... A polgárit lehet, hogy megtartják, az amúgy is kéttanús lett volna nekik.
2020. ápr. 22. 15:37
 2/5 anonim ***** válasza:
84%

Szia! Mi megtartottuk a házasságkötést két tanúval, plusz jó fej volt az anyakönyvvezető, és bejohetett a férjem unokatestvére fotózni :)

Április 18-án lett volna a lagzi, és úgy döntöttünk, hogy házasodni mindenképpen szeretnénk, lagzi pedig lesz majd, amikor a járvány csendesedik és novemberre sikerült mindent atfoglalni, ugyanazokkal a szolgaltatokkal(helyszín, DJ, fotós). Nálunk mindenki rugalmas volt, abszolút megertoen jártak el, így nem buktunk pénzt.

Kérdező, mikor lenne az esküvőd?

2020. ápr. 22. 15:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Júniusban a polgárit sztem megtartjuk, szűk körben,a lagzit meg szeptemberben. még nem mondtuk vissza az első dátumot, megvárjuk Orbán bejelentését május elején. Sok jóra nem számítok. De itt már semmi se biztos,csak ami elmúlt.
2020. ápr. 22. 16:21
 4/5 A kérdező kommentje:
#2 januarban volt, az egesz csalad ellenezte, most nagyon orulok hogy vegigvittuk a tervunket es oszinten sajnalom hogy mennyi par szivja meg iden es biztos hogy borulnak a terveik vagy az idopontot vagy a letszamot illetoen. Raadasul siman el tudom kepzelni hogy egyesek direkt a kerek evszam miatt vartak erre az evre. Plusz emlekszem hogy mondtak a szolgaltatok hogy aprilistol oktoberig minden hetvege tele, ekkor jon be a beveteluk 90%a.
2020. ápr. 23. 07:45
 5/5 anonim ***** válasza:
50%

Menyasszonyos facebook csoportos tapasztalatok alapján nagyon változatos. Van olyan, hogy egy párral minden szolgáltató jófej és ingyen átteszik egy jövő évi időpontra, van olyan szolgáltató is, aki ugyanezt 10-15% felárral vállalja, de van olyan helyzet is, ahol teljesen új szolgáéltatókat kell keresni - itt gondolom, a lemondási díj nem olcsó.

Sajnos vannak még június-júliusi menyasszonyok, akik reménykednek, de vendégként én pl már egy szeptemberi esküvőre sem mennék el.

2020. ápr. 23. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!