Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok vagy házasulandók! Ti mennyire látjátok vagy láttátok házasság előtt a párotok hibáit?
Nem tudom mióta vagytok együtt. Szerintem egy hosszabb,elkötelezett kapcsolatban házasság,vagy anélkül elő kell hogy bukkanjon minden ami a felszín alatt van.
Én ugyan még nem tartok ilyen elköteleződésnél,de az 5 éves párkpacsolatom során teljesem kiismertem a páromat,lehullottak a leplek,láttam a legszörnyűbb és a legjobb formáját is,nem tud már újat mutatni. Szerintem a házasságnak,vagy az elköteleződés vállalásának ilyenkor van értelme. Pont azért,mert tudod hogy a párod nem tökéletes,tudod hogy milyen szörnyű idegesítő tulajdonságai vannak.de ezzel együtt is ő a legjobb választás számodra. Ezt kell mérlegelned,hogy a legjobb pasi a világon,mindenben egyeztek,de lusta kivinni a szemetet,el tudod-e ezt fogani cserébe hogy legyen egy szuper férjed,vagy több a nehézség,idegesítő tulajdonság,mint amit szeretsz benne.
6 év után fogunk összeházasodni. Szerintem is pont az a lényege az elköteleződésnek, hogy annak ellenére szeretnéd leélni vele az életed, hogy ismered a hibáit is. Az hülyeség, hogy szeretni is kell a másik egyértelműen rossz tulajdonságait, de ha együtt tudsz vele élni és összességében jól működtök együtt, akkor ez nem is számít, hiszen senki sem tökéletes, hiába keresnénk örökké.
Nyilván egy nagy veszekedés után én sem a boldogító igenre várok, sőt lehet át is fut az agyamon, hogy biztos jó ötlet-e. De ez elhanyagolhatóan kis százalék a többi jóhoz képest, márpedig a nyugodt pillanataimban nincsenek kétségeim a közös jövőnkkel kapcsolatban. Hullámvölgyekre számítani lehet minden kapcsolatban, ez nem jelenti azt, hogy nem ő az igazi.
Azon szoktunk röhögni, hogy ha sok időt kell töltenem más férfiak társaságában mindig úgy megyek haza, hogy milyen jó, hogy ő a párom és nem kell a többiekből választanom, mert falra mászok tőlük. :D
Szerintem nem baj, ha vannak néha kétségeid, de neked kell eldöntened, hogy ezek mennyire pillanatnyiak vagy valósak és hogy túl tudsz-e/akarsz-e lendülni ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!