Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fura esküvő amire hivatalosak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura esküvő amire hivatalosak voltatok?

Figyelt kérdés

Értem ezt arra hogy verekedés, különc násznép, étel stb!

Olyan esküvőn voltam hogy a menyasszonyt meg szöktették és 3-an kefépték, majd mikor kiderült az este verekedéssel ért véget a lagzi és a házasság is!

2021. aug. 28. 05:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
99%

Én ennyire extrém lakodalomban nem voltam, de 2017-ben olyanban igen, ahol, nem volt elég a kaja.

Pontosabban nem volt kaja.

Kb 70-80fő volt, és 6-7 személy ült egy egy körasztalnál.

A pincér kihozott 1db sültes tálat, körettel.

Mindenki szigorúan 1 húst vett ki, hogy hagyjon a másiknak is, és annyi. Az üres tálakat összeszedték, és nem hoztak több kaját.

Este 8kor eljöttünk, és mentünk pizzàt hamburgert enni.

2021. aug. 28. 06:10
 2/13 A kérdező kommentje:
Az komoly! Hihetetlen mik vannak.
2021. aug. 28. 07:42
 3/13 anonim ***** válasza:
83%

És tudod mi a legmegdöbbentőbb?

Az, hogy az ottani násznép meg van győződve róla azóta is, hogy milyen jó lakodalmat csinált.😀

2021. aug. 28. 08:06
 4/13 anonim ***** válasza:
24%
Olyanra hívtak meg, amire nem mentem el. Mivel mikor hozták a meghívót, akkor a boldogító igenél mindenki hivatalos volt, de a lagzira már csak a család egyik tagja volt meghíva.(bár lehet amúgy se mentem volna el.) Őt is csak azért, mert arra számítottak hogy majd szabit vesz ki, és elmegy nekik sürgetni. De ezt nagyon benézték. 🤣
2021. aug. 28. 08:37
 5/13 anonim ***** válasza:
28%
Sütögetni*
2021. aug. 28. 08:38
 6/13 anonim ***** válasza:
65%
Nekem a legfurább az volt, amikor az este folyamán kiderült, hogy igazából már előző nap összeházasodtak.
2021. aug. 28. 08:52
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Maga az eskuvo jo lett volna csak a volegeny volt furcsa. Udvariassagbol hogy vele is beszeljek meg kerdeztem mert ez jutott csak eszembe, hogy hova mennek naszutra erre nekem tamadt hogy "Miert utanunk akarsz jonni?"

En meg csak kamillaztam rajta es fogtam magam es ott hagytam az eskuvot.

2021. aug. 28. 16:09
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

* otthagytam a lagzit.

Nagyon nem akartam ott lenni az egyik ismerosom szemtanuja volt ennek es eljott velem setalni, probalt vigasztalni mert tenyleg nagyon bunko volt a ferj es raadasul alaptalanul. Persze udvariassagbol vissza kellett menni bar nem akartam. Nem mondtuk ezt el senkinek de nekem annyi eleg is volt ebbol az egeszbol. De az mar csak szenvedes volt ott. Aztan kovetkezo nap szerencsere utaztunk haza es orultem hogy soha tobbet nem kellett mar veluk talalkoznom.

2021. aug. 28. 16:20
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
7-es, 8-as vagyok.
2021. aug. 28. 16:21
 10/13 A kérdező kommentje:

7-8-as!

Ki volt a rokon a párból? Gondolom a nem bunkó fél.

Milyen rokoni szál fűz hozzá?

Eléggé lombozó egy beszólás volt. Vissza sem mentem volna a parasztjához.

2021. aug. 29. 05:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!