Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tegyek? Hivatalosak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hivatalosak vagyunk a ferjemmel a baratnom eskuvojere

Figyelt kérdés
Az a problema, hogy juniusban lesz, de mi kulfoldon elunk es nem tudunk ott lenni, mert majd csak augusztusban megyunk haza. Ilyenkor szoktak ajandekot adni? Ok is voltak a mi eskuvonkon tavaly.

2015. febr. 21. 08:52
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Én küldenék. Vagy ha hazamentek akkor személyesen adjátok oda. Szerintem nem kell túl nagy ajándékot venni, vagy kérdezzétek meg őket, hogy mit szeretnének.
2015. febr. 21. 09:03
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

Azt hiszem én úgy oldanám meg,hogy küldenék egy szép lapot/dísztáviratot,valami ajándékot,pl egy fotóalbum vagy képkeret vagy valami apróság és mellé a pénzt,amit rájuk szántam.

Független attól,hogy nem tudok ott lenni,azért ajándékot szívesen adnék.Augusztusban meg együtt megnézhetnénk az esküvői videójukat.

2015. febr. 21. 09:05
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Ha meg akarod tartani a barátságot, akkor mindenképpen kell ajándék és ha itthon lesztek el kell menni hozzájuk.

Most neked kell keresni őket.

Azt, hogy nem tudtok hazamenni, azt meg kell érteni nekik.

2015. febr. 21. 09:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2015. febr. 21. 09:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Majd ha hazamentek, akkor adjátok át, addig meg egy normális (nem e-mail!) levelet küldenék.
2015. febr. 23. 10:55
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha fontos lett volna neki hogy elmenj akkor augusztusba tartanák az esküvőt. Èrthető hogy nem tudsz elmenni hisz nem a szomszèdba laksz. Rossz szervezès ennyi. Majd elmèsz a következőre.
2015. febr. 23. 19:49
 7/7 Dolores55 válasza:
Mindenképpen gondoskodj ajándékról. Köszöntsd Őket az esküvő alkalmából, az ajándék ráér augusztusban is. Ekkorra legalább kiderül hogy minek örülnének igazán (még) :)
2015. márc. 9. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!