Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hivatalosak vagyunk a ferjemmel a baratnom eskuvojere
Figyelt kérdés
Az a problema, hogy juniusban lesz, de mi kulfoldon elunk es nem tudunk ott lenni, mert majd csak augusztusban megyunk haza. Ilyenkor szoktak ajandekot adni? Ok is voltak a mi eskuvonkon tavaly.2015. febr. 21. 08:52
1/7 anonim válasza:
Én küldenék. Vagy ha hazamentek akkor személyesen adjátok oda. Szerintem nem kell túl nagy ajándékot venni, vagy kérdezzétek meg őket, hogy mit szeretnének.
2/7 anonim válasza:
Azt hiszem én úgy oldanám meg,hogy küldenék egy szép lapot/dísztáviratot,valami ajándékot,pl egy fotóalbum vagy képkeret vagy valami apróság és mellé a pénzt,amit rájuk szántam.
Független attól,hogy nem tudok ott lenni,azért ajándékot szívesen adnék.Augusztusban meg együtt megnézhetnénk az esküvői videójukat.
3/7 anonim válasza:
Ha meg akarod tartani a barátságot, akkor mindenképpen kell ajándék és ha itthon lesztek el kell menni hozzájuk.
Most neked kell keresni őket.
Azt, hogy nem tudtok hazamenni, azt meg kell érteni nekik.
4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2015. febr. 21. 09:12
5/7 anonim válasza:
Majd ha hazamentek, akkor adjátok át, addig meg egy normális (nem e-mail!) levelet küldenék.
6/7 anonim válasza:
Ha fontos lett volna neki hogy elmenj akkor augusztusba tartanák az esküvőt. Èrthető hogy nem tudsz elmenni hisz nem a szomszèdba laksz. Rossz szervezès ennyi. Majd elmèsz a következőre.
7/7 Dolores55 válasza:
Mindenképpen gondoskodj ajándékról. Köszöntsd Őket az esküvő alkalmából, az ajándék ráér augusztusban is. Ekkorra legalább kiderül hogy minek örülnének igazán (még) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!