Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ebben a helyzetben mit tennétek? Esküvőre vagyunk
hivatalosak májusban.
Figyelt kérdés
Férjem testvérének a lánya megy férjez. Nem vagyunk eleresztve anyagilag sőt azt kell mondjam napról napra élünk kevés pénzből, most jön a harmadik baba júliusban, még neki is mindent meg kell venni. Férjem keveset keres én gyest és családit kapok,anyukámnak november óta nincs munkahelye ellátást nem kap teljes mértékben mi tartjuk el. Az autónk is most lesz műszakis egyenlőre azt sem tudjuk hogyan műszakisztassuk le, mert sokat kell rá költeni, pedig autóra szükség van mert egyik gyermekünk beteg autista, és fejlesztésekre kell hordani messze. A meghívóban van egy vers miszerint pénzt kérnek, mert háztartásuk teljes, régóta együtt élnek saját házuk van és mind a kettejüknek nagy fizetése. Pénzt nem tudunk adni. Így az esküvőre sem akarok menni, de férjem ragaszkodik hozzá. Annak idején nekünk kis esküvőnk volt csak a legközelebbi rokonok voltak ott ők nem, csak a szülei mi kaptunk 10 ezer forintot. Szerintetek mit csináljak?
Ha nem mész el az sértés. Ha nem adsz pénzt még könnyebben megérthetik, mint azt ha nem vagy jelen.
2013. ápr. 16. 11:37
2/33 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. Bocsi hogy meg kérdezem ,de minek vállaltok harmadik gyereket ilyen körülmények között? Ezt soha nem fogom meg érteni!!
2013. ápr. 16. 11:42
3/33 anonim válasza:
Illetlenség lenne nem elmenni. Nyilván tudják, hogy nem vagytok jó helyzetben, így megértik, ha nem tudtok pénzt adni, főleg ha mindenük megvan. És ne haragudj, de én sem értem ilyen körülményekre miért vállaltok 3 gyereket, de ez a ti dolgotok.
2013. ápr. 16. 11:44
4/33 A kérdező kommentje:
Nem éltünk mi rossz körülmények között, de most rossz a helyzet, saját házunk van ami tehermentes egy 90 négyzetméteres családi ház, van két autónk hitel nélkül. Egyéb más hitelünk sincs. Amióta édesanyám hozzánk került, azóta nehezedett meg az anyagi helyzetünk hiszen ő dohányzik is napi 3 doboz cigit kell neki venni, be nem tud szállni semmibe mert nincs pénze.
2013. ápr. 16. 11:47
5/33 anonim válasza:
Az nagyon sértő lenne, ha nem mennétek el. Erre nincs mentség.
Arról meg nem tehet a menyasszony, hogy nektek anno kis esküvőtők volt.
6/33 anonim válasza:
2-es, nem ez volt a kérdés. Minek ítélkezel? Lehet, hogy jobb helyen lesz náluk a gyerkőc, mint máshol jómódban.
Akkor ne adjatok pénzt. Ha ezen megsértődnek, akkor úgy kell nekik, meg kell, hogy értsék. Nyugodtan menjetek el.
7/33 anonim válasza:
Dohányosként kérdezem. Mi történne, ha csak 1 dobozzal vennétek neki és nem 3-mal?
2013. ápr. 16. 11:48
8/33 A kérdező kommentje:
Most azért kevés a bevétel mert most nincs túllóra a cégnél ahol férjem dolgozik alap béren van, ami havi 150 ezer forinttal kevesebb, mint szokott lenni.
2013. ápr. 16. 11:50
9/33 anonim válasza:
Azért anyukádnak is megpróbálhatnád megmagyarázni, hogy próbáltok mindent megtenni érte, de ennyi cigire nem futja és slussz. 3 doboz NAPONTA? Az majdnem 3 ezer forint... Pár napig nem gyújt rá és megvan a pénz az esküvőre kb. Én ezt lekorlátoznám, amennyire csak lehet, ez azért már több szerintem, mint "szívességből" eltartás.
Egyébként én elmennék és őszintén elmondanám, hogy sajnos jelenleg nem tudjuk őket támogatni. Viszont amint lesz rá lehetőségünk bepótoljuk... :)
2013. ápr. 16. 11:53
10/33 anonim válasza:
Ha naponta 3 helyett 2 dobozzal szívna, akkor havi 15,000-et megspórolnátok.
Ahol havi 45,000-et elköltenek cigire ott ne panaszkodjanak a pénztelenségre!!!
Inkább vérigsérted a férjed családját, mintsemhogy anyáddal beszélnél.
Azért a mama sem piskóta, hogy nem tud beszállni a közösbe, de elfogadja a 3 db cigit naponta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!