Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két éve meghalt az édesapám. Nagyon várom az esküvőmet, nyáron lesz, de félek hogy túl sokat sírok majd, mert apukám nem lehet ott velünk. Aki hasonló helyzetben volt (sajnos), hogy tudta ezt feldolgozni?
Figyelt kérdés
2013. febr. 24. 18:29
2/8 anonim válasza:
Beszéld ki jól magadból ezt egy barátnak, vagy egy szakembernek. Érthető, hogy nehezen jutsz túl rajta, de az esküvődön próbálj meg a párodra és magadra koncentrálni, nem jó, ha még az esküvődön is elvonulsz sírni és ez nem is olyan alkalom, ahol a többiek tudnának osztozni a gyászodban.
3/8 anonim válasza:
A világ legszarabb érzése volt (bocs), hogy nem az apukám kísért oltárhoz, de hosszú hónapokkal a nagy nap előtt lépésenként barátkoztam a ténnyel, hogy nem lesz ott. Nem tudsz vele mit csinálni. :)
4/8 anonim válasza:
Számomra nagyon fontosak az emlékek, így nem igyekeznék "túl tenni magamat rajta", ellenben igyekeznék átértékelni a dolgokat és elhitetni magammal, hogy igen is ott lesz és lát mindent. Testileg nem támogathat, de ott lesz... Igyekeznék nem a fájdalmat megélni, hanem mosolyogni, mert tudom, hogy lát engem és velünk van ő is. Ennél érthetőbben nem tudom elmagyarázni. :)
Nem mellesleg akár fura akár nem én adóznék annyival az emlékének, hogy valamilyen formában csempésznék egy kis feketét az esküvőbe. Nem sokat, csak egy kis szalagot a csokromra, valamelyik díszbe, a hajamba, bárhova. Lehet kettyósan hangzik, de számomra ez ilyen esetben sokat jelentene, mégha sokan nem is értenék.
5/8 anonim válasza:
Az én apukám már húsz éve nincs velünk, én is sírtam az esküvőmön (akkor már 7 éve nem volt velünk) és minden karácsonykor, mikor szenteste meggyújtjuk a fényeket... akkor mindig eszembe jut, de jó lenne ha itt lenne. Ez természetes érzés, nem baj, ne félj tőle. Persze más kérdés, hogy a smink el fog kenődni...
6/8 anonim válasza:
Szia! Az én helyzetem is hasonló, bár szerencsére nem haláleset miatt. Nekem egy értelmileg súlyosan sérült húgom van, nagyon szeretem, de sajnos nem tud ott lenni az esküvőmön. Mellé mindig kell egy ember, aki figyel rá, plusz fél a hangos zenétől, mozgássérült is, nem szobatiszta...szóval úgy döntöttünk, hogy neki is így lesz a legjobb. :( Nagyon lelkiismeret-furdalásom van emiatt. :( Reggel találkozni fogok vele, hogy lásson menyasszonyként, csinálunk közös képet is, de sajnos a nap további részén nem lesz ott. :( Szar érzés...szerintem nem lehet feldolgozni egyiket sem...
7/8 anonim válasza:
Szia! Én apukám az esküvő előtt 4 évvel halt meg. Kapcsolj ki én is azt tettem, volt búcsúztatóm, kikérőm a háznál, de ha hiszed, ha nem fogalmam nincs mit mondott ott a vőféj apuval kapcsolatban. Szerettem volna ha meg van ő is említve, de annyira kikapcsoltam, h nem figyeltem akkor oda abszolút. Végig eszembe volt aznap másnap reggel az volt az első, h kivittem a csokromat neki a temetőbe. Na akkor ott kijött belőlemminden. De nem szégyen az ha sírsz. egyáltalán nem. Az a Ti napotok ha sírsz sírsz. Sok Boldogságot Nektek!
8/8 anonim válasza:
Az én apukám sem tudott már sajnos ott lenni az esküvőnkön. Menyasszonyi ruhában mentünk fel az esküvő reggelén a temetőbe, és leraktunk a sírra egy ugyanolyan csokrot, mint a menyasszonyi csokrom. Direkt nem volt búcsúztatóm, mert nem akartam sírni. Az esküvői beszédben meg volt említve, de akkor rám is tört a zokogás...:( MEg az esküvőn volt egy nóta, ami miatt ki is jöttem a ház elé. De nem akartam búskomor lenni rajta. Így próbáltam kikapcsolni. Sok erőt neked és sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!