Nincs Pete érésem! Gyereket szeretnénk, de sajnos a hormonvizsgálat kimutatta, hogy nincs peteérésem. Az orvos meddőségi központot tanácsolt. Valaki esetleg volt hasonló helyzetben? Ha valaki tanácsot adna, ha tud valamilyen tippet. Köszönöm.
Hormonális problémák esetén endokrinológiai kivizsgálás javasolt, javaslom ilyen irányba menj tovább.
www.mensmentis.hu - őket javaslom.
Én a Kaáli Intézetbe jártam ilyen probléma miatt. Kaptam injekciókat és inszeminációt csináltak nekem.
Most van egy gyönyörű 4 hónapos kislányunk.
Szia!
Ne aggódj,nekem se volt peteérésem ,nekem akkor teáznom kellett,4 féle gyógynövényből álló teát kellett innom(palástfű,ánizsmag,csalánlevél,citromfű)Remélem jól írtam őket,fél év után rendeződtek a problémák,visszatért a peteérés.
Most hétfőn teszteltem pozitívat!:)
Minden jót neked!
Szia!
Utolsó voltam,nem csalánlevelet,hanem cickafarkfüvet akartam írni.Mindenesetre ezt a 4 alapanyagot kellett egyenlő arányban összekeverni,és egy evőkanállal kellett a tea vízbe rakni.Naponta 1 litert kellett meginni ebből.Nekem segített.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!