Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen tuti praktikaitok...

Milyen tuti praktikaitok vannak vagy torteneteitek ami miatt meg abban a honapban sikerult a bebi? Varok olyanokat is a beszelgetesbe akik hasonlo keppen vannak :-)

Figyelt kérdés

Gondolok teakra vagy szex kozbeni pozok, vagy akar utana mit csinaltatok...

Apat szeretnem ravenni a baba projektre es nem szeretnek ugy evekig probalkozni mint sokan akiknek uristen nem lennek a helyukbe....

2012. dec. 29. 16:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
mi dugtunk,mint a nyuszik,állandóan,
2012. dec. 29. 17:19
 2/14 anonim válasza:
mi is igy vagyunk és csinàljuk amikor csak tudjuk de nem jött még őssze pedig màr 2-honapja probàlkozunk..
2012. dec. 29. 19:19
 3/14 anonim ***** válasza:
Mindenki csak próbálkozik!! Mi is most kezdtük el dec. 8-án.. 3napja késik de a teszt negatív..... :(
2012. dec. 29. 19:53
 4/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szurkolok hogy baba legyen kedves 3.valaszolo:-)
2012. dec. 29. 19:59
 5/14 anonim ***** válasza:
Jaj, nagyon jó lenne!!!! Bár mondjuk minden nehéz kezdet... remélem nem kell hónapokig próbálkoznunk... lehet ha majd most megjön elmegyek dokihoz, hogy vizsgáljon meg.. küldjön el vérvételre, hormonvizsgálatra.... ezzel nem csinálok úgyse semmi bajt.. esetleg kiderül ha van valami probléma!!! De az tuti, hogy magán dokihoz megyek, nem az SZTK-ba!!!
2012. dec. 29. 20:10
 6/14 anonim ***** válasza:
Esküvő utáni második hónapban ott volt a baba. Nem terveztük kifejezetten, nem foglalkoztunk naptárral, nem stresszeltünk miatta, úgy voltunk, hogy ha jön, jön. Késett a menzesz, pozitív lett a teszt.
2012. dec. 30. 14:15
 7/14 anonim ***** válasza:
Én akkoriban nagyon kívántam a meggyet és kifejezetten sokat is ettem + szeretkezés után vízszintesen maradni, aludni, nem stresszelni :)
2012. dec. 30. 14:39
 8/14 anonim ***** válasza:
Mi is ugy voltunk vele, hogy ha jon, akkor jon, es ossze is jott, rogton ahogy egy eselyt adtunk neki.
2013. jan. 1. 18:04
 9/14 anonim ***** válasza:
Mi majdnem 6 évet vártunk rá! A szomszéd mindig azt mondta hogy álljak gyertyába szex után, könnyítsem meg a kis katonák dolgát. :-) Nekem végül az vált be hogy januárban műtöttek volna hogy feloldják az 95%-ban elzáródott petevezetékeimet, gondolom lehullt rólam a stressz, és teherbe is estem november végén. Minden záródás ellenére. Talán még a HSG is besegített, állítólag utána sokan teherbe esnek. De nyilván nem ezekkel kell kezdeni, hanem a szexszel. 8-24 nap között minden másnap, a nőgyógyászom szerint. :-) Persze azzal növelheted az esélyt, ha nem te vagy felül, mert akkor szinte rögtön kifolyik a nagy része. (6+6)
2013. jan. 1. 18:23
 10/14 A kérdező kommentje:
Jaaj de jo neked:-) Boldog babavarast es ujevet :-)
2013. jan. 1. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!