Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 8. dikas vagyok és tovább...

8. dikas vagyok és tovább tanulás előtt állok, viszont sajnos meghúztak matekból. Jár valaki hasonló cipőben? BŐVEBBEN LENNT!

Figyelt kérdés

Leginkább, a vendéglátás, turizmus, idegenforgalom érdekel, ezért ilyen iskolákat irtam a jelentkezési lapomra, viszont a többi jegyem aránylag egészen jó lett , de rettegek hogy 6 iskolából nem vesznek fel sehova és összeomlik az életem. kérlek adjatok jó tanácsokat, vagy hogy mennyi esélyem arra hogy bekerülök egy iskolába ahol mindent helyre hozhatok. Évvégére minimum matek 3-ra hajtok. A többi jegyeim vagyis tárgyak amik beleszámítanak a félévbe, ilyenek lettek:

Magyar irodalom: 3

Magyar nyelvtan: 3

Történelem: 3

Német nyelv: 4

és sajnos a matek: 1 :(

Ha valaki esetleg győr vagy Óvár közelébe lakik, vagy aki hasonló cipőben jár kérem írjon :D! Negatív válaszokat, kommenteket kérlek melőzzétek ! köszönöm.

2013. jan. 31. 20:29
 1/2 anonim válasza:
21%

"Évvégére minimum matek 3-ra hajtok."

A félévi jegyhez képest maximum 1 jegyet lehet javítani, én úgy tudom.

2013. febr. 1. 12:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem csak 1 jegyet lehet javítani
2015. okt. 15. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!