Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ebben a helyzetben mit tennétek? Esküvőre vagyunk
hivatalosak májusban.
Figyelt kérdés
Férjem testvérének a lánya megy férjez. Nem vagyunk eleresztve anyagilag sőt azt kell mondjam napról napra élünk kevés pénzből, most jön a harmadik baba júliusban, még neki is mindent meg kell venni. Férjem keveset keres én gyest és családit kapok,anyukámnak november óta nincs munkahelye ellátást nem kap teljes mértékben mi tartjuk el. Az autónk is most lesz műszakis egyenlőre azt sem tudjuk hogyan műszakisztassuk le, mert sokat kell rá költeni, pedig autóra szükség van mert egyik gyermekünk beteg autista, és fejlesztésekre kell hordani messze. A meghívóban van egy vers miszerint pénzt kérnek, mert háztartásuk teljes, régóta együtt élnek saját házuk van és mind a kettejüknek nagy fizetése. Pénzt nem tudunk adni. Így az esküvőre sem akarok menni, de férjem ragaszkodik hozzá. Annak idején nekünk kis esküvőnk volt csak a legközelebbi rokonok voltak ott ők nem, csak a szülei mi kaptunk 10 ezer forintot. Szerintetek mit csináljak?
Ha utazni kellene, akkor udvariasan hárítani, ha meg helyben vagytok, akkor jelezni kell, hogy a szertartást örömmel megnézitek és sok boldogságot kívántok, de a lagzira ne számoljanak rátok, mert nem tudtok részt venni. Pont.
2013. ápr. 16. 11:56
12/33 anonim válasza:
Utolsó, ott a pont. Ez a legjobb ötlet. :)
2013. ápr. 16. 11:58
13/33 A kérdező kommentje:
A cigiére visszatérve 80 ezer forintra jön ki neki, de ha kevesebbet kap, vagy nem vesszük meg neki ki kel magából, ordibál csapkod, a gyerekekkel is csúnyán viselkedik, nagyon függő, egyiket épp, hogy eldobja már gyújt is rá a másodikra...:(
2013. ápr. 16. 12:02
14/33 Bence_ válasza:
1 nagymami leszokik. Sajnálom az élet kemény.
Sejtelmem sincs mennyi egy doboz cigi. De ilyen helyzetben havi több tízezret erre költeni fergeteges baromság.
2 Ha van kedvetek nyugodtan menjetek el. Egy értelmes pár nem azért csinál lagzit mert pénzt vár.
Nekünk is lesz és tudom lesz olyan akinek most nem futja.
Azért hívjuk őket mert szeretnénk ha velünk ünnepelnének és ezért igyekszünk mindent megtenni. Lesz ennivaló,innivaló,zene.
Gondold végig mennyire hülyén néz ki egy házaspár egy üres teremben a zenekarral. Mert a násznép nem jött el.
2013. ápr. 16. 12:05
15/33 anonim válasza:
Dohányosként mondom, hogy ne engedd ezt anyukádnak. Nehéz leszokni, ez oké. De osszon be napi 1 dobozzal. Vegyetek hosszú szálú cigarettát, de csak 1 dobozzal (még így is többet tesztek, mint elvárható).
Amennyiben a gyerekekkel pedig csúnyán viselkedik, akkor közöljétek vele, hogy fel is út, le is út. Gyerekkel nem ordibálunk, ...
Dohányzom én is. De attól, hogy nem tudok rágyújtani, még nem leszek agresszív.
2013. ápr. 16. 12:08
16/33 anonim válasza:
Itt a mamával vannak leginkább gondok,3 doboz cigi és még ha nem kapja meg neki áll feljebb? Befogadtátok és igy viselkedik. Ez durva. Sztem is ebből kéne megspórolni a lagzira. Csavarjátok neki a cigit :D olcsóbb.
2013. ápr. 16. 12:14
17/33 anonim válasza:
Állítsd le anyudat! Mi az, hogy követelőzik? Állj már a sarkadra!!! Tudod mikor hagynám, hogy akár a saját anyám is ordítozzon a gyerekemmel! Soha! A férjed meg eltűri, hogy így viselkedjen??? Vagy 1doboz cigi/nap, vagy pedig vegyetek dohányt, hüvelyt+töltőt, és lehet tölteni. Egy zacskó dohányt osszon be 2 napig! Amúgy milyen cigit veszel neki? Mert a szofi 780 körül van, és 31 napos hónappal számolva az havi 72540ft. Építsd le minél hamarabb, mert ez nagyon durva. Vagy menjen el elvonóra. Hihetetlen, hogy miket elnéztek neki...
Én úgy csinálnám, hogy anyuka szépen leszokik, és egyből lesz pénz az esküvőre, műszakira, 3. babára!
A saját gyerekedtől veszi el anyud a pénzt, nem tűnik fel?!
2013. ápr. 16. 12:16
18/33 anonim válasza:
Tessék visszavenni anyuka cigijéből. A gyerekek mellett én amúgy is megtiltanám, hogy dohányozzon, max vegyen magának saját pénzből és szívja az utcán. A saját gyerekeid egészségével játszol, ráadásul jön a pici baba is! Rögtön lenne pénz nászajándékra is...
2013. ápr. 16. 12:16
19/33 anonim válasza:
Szerintem menjetek el, de ne pénzt adjatok, hanem vegyetek valami kisebb ajándékot, amire még futja, pl. egy szép fotóalbumot vagy hasonlót. Remélhetőleg megértik, hogy csak keveset tudok adni.
2013. ápr. 16. 12:21
20/33 anonim válasza:
Tehát anyukádat havonta 80ezerrel támogatjátok és emellett eltartjátok, a férjed családjára meg 10 ezer Ft sincs évente egyszer... Ráadásul veszélyes a gyerekekre, te meg hagyod hogy velük egy légtérben legyen:( Anyukádnak nem cigire, hanem gyógykezelésre lenne szüksége... Amúgy hogy a kérdésre válaszoljak, simán mondhatod hogy csak a szertartásra mentek, mert nem bírod terhesként a bulizást, meg amúgy se lenne kire hagyni a gyerekeket, anyud nem beszámítható. Esetleg egy szép fotóalbumot vagy valami hasonló jelképes ajándékot adhattok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!