Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az ÁLOMESKÜVŐ számotokra?
Mindent írjatok le ami számít! :)
Hagyományos lagzi vagy esetleg különlegesebb szertartás és utána ünneplés? Sok vendég vagy kevés? Esetleg valami extrább helyszínen (kastély, tengerpart, ódon kúria stb)? Ragaszkodnátok a szokásos menethez és rendszerhez vagy belevinnétek 1-2 extrémebb elemet is? STB.
Mindenre kíváncsi vagyok. :)
Illetve +1 bónuszkérdés azoknak akik már házasok: sikerült az álomesküvőtöket megvalósítani?
Nekem régebben a tipikus nyári, pille könnyű tündér ruhás, szabad ég alatt...stb. esküvő volt az ideál.
De most valahogy inkább a téli jégkirálynős változat vonz. Csupa kék és fehér, modern, merev ruhával, semmi hercegnő, semmi csicsa, csak a fehér anyag mert egy sötétkék bársonypalást, szigorúan feltűzött haj., Akár havas, jeges díszítéssel.
Aztán persze ez olyan drága lenne, hogy esélytelen.
A realitás nálunk 80 vendég minimum- nagy a család, egy lehetőleg jó áru étteremben, valamilyen ruhában, valamilyen díszítéssel, valamilyen tortával, de egy biztos: hatalmas boldogságban, nagyon jó bulival. Mert az én családom az tud bulizni :) A legutóbbi esküvőn meg nem mondanám, hogy milyenek voltak a díszek v a menyasszony, de a torta finom volt és a hangulat fergeteges.
Én mindig is szerettem volna, hogy mindkettőnk családja és barátai ott legyenek, sok kis koszorúslánnyal (mert nagyon sok kisgyerek van a családban). Utána pedig hazamenni és tartani egy kertiparty-t, ilyen szép fehér sátorral. És szerettem volna anyukám menyasszonyi ruháját viselni. Csak sajnos az kölcsönzött volt...
Hát, végül csak mi voltunk és a tanúk, de az anyósom volt menyasszonyi ruháját vehettem fel, ami nagyon sokat jelentett, és az a lényeg, hogy a legcsodálatosabb férfi vett el, akit mindennél jobban szeretek. Ja, és régen nem is mertem arról álmodni, hogy a nászutam külföldön lesz, de az pedig megtörtént, így "kárpótolva" voltam... :)
nekem gyakorlatilag olyan volt, amilyet szerettünk volna. Székszoknyával, hagyományos esküvői ruhával, szép tortával, vőféllyel és zenekarral, kikéréssel. Mondjuk
Nyilván bakik voltak nálunk is, de alapjában véve szívesen gondolok vissza az esküvőmre. Egy negatívum volt, anyukám intenzíven feküdt, nem lehetett ott. De gyönyörű volt a díszítés, jól éreztem magam a szoknyámban, számunkra legkedvesebb emberek voltak ott, jó volt a hangulat. Egy rendezvényteremben volt, szép környezetben és egy csodálatos vőlegény volt mellettem :)
Sokat álmodozok róla. :)
Egy szép fehér templomban szeretnék megházasodni. A legfontosabb, hogy egy olyan férfihoz menjek hozzá, akit őrülten szeretek, és ő is engem. :)) Remélem sok vendégünk lesz, a családtagjaink, a barátaink, az ő családtagjaik... A ruhám ilyesmi: [link] Nem pont ez, de hasonló sellő-szabású. A hajam kiengedett/félig feltűzött, hullámos és apró virágok/egy nagy virág van benne. Természetes, enyhe smink.
Hagyományos szertartás dél körül, utána pedig kültéri ünneplés. Én ilyet képzeltem el.
16L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!