Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom szerint hülyeség....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szerint hülyeség. Valóban?

Figyelt kérdés

Együtt élünk, közös kasszán vagyunk. Miután mindent befizettünk, marad 150 ezer Ft. Ez már csak ruhákra, szórakozásra, spórolásba.

Én felvetettem, hogy megtehetnénk, hogy egyik hónapban az egész 150et elköltjük, a másikban pedig az egészet félretesszük.

Szerinte ez hülyeség, mivel túl veszteséges. Ő úgysem költ magára, nekem pedig a ruháimra, kozmetikumaimra elég kéne legyen 30, nagyon max 45 ezer egy hónapra, de semmiképp sem 150 ezer. De azt a 150et én két hónapra gondoltam...Attól, hogy neki nem kell semmi, nekem miért nem lehet?

23N, 30F

2015. nov. 4. 15:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
75 ezret én egy évben sem költök el ruhára nem hogy egy hónapban. A legtöbb felnőtt embernek van egy raklapnyi ruhája már (kabát stb.) amit nem kell minden hónapban pótolni szerintem. Kozmetikum sem kell minden hónapban, én is festem magam, de több hónapig elég egy szemceruza stb. a fogkrém, szappan, stb. nem az a tízezres kategória szerintem.
2015. nov. 4. 18:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hülyeség. Inkább tegyétek félre mint elszórjátok... Mit lehet 75 ezret elkölteni egy hónapban??? Nem kell úgy szórni mintha kötelező lenne. :D
2015. nov. 4. 20:07
 13/15 anonim ***** válasza:
78%
A legértelmesebb ha mindenki a saját fizujából gazdálkodik. Közösbe együtt beleadjátok a fele felét, a maradék fizud meg aztán arra költöd amire akarod. Vagy így már nem lenne akkora a szád? :D
2015. nov. 4. 20:08
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Anyám borogass! Miért kell 2 havonta göncöket venni? Tök felesleges pénzkidobás. Ahelyett félretehetnétek amit nem költötök el, hátha valamelyikőtök, vagy esetleg mindketten elveszítitek a munkátokat. A mai világban már bárkit kirúghatnak. Felelőtlenség nem gondolni ilyesmire. Igaza van a párodnak.

Vagy egy másik lehetőség: nem tudom mennyit keres a párod és mennyit te. Vedd úgy, hogy felesben fizetitek a megélhetés költségeit, és ami maradna a saját fizetésedből, azt elszórhatod, ha akarod, de a párodét ne dobd ki az ablakon ha ő nem akarja. Aztán ha még hónap vége felé kellene valami neked, akkor ne kérj a párodtól pénzt, mert a sajátodat elszórtad.

2015. nov. 4. 21:07
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hül.yeség. Én úgy csinálnám, hogy ebből a maradék 150 ezerből félre raknék minden hónapban 80 ezret, a többit meg elköltenék arra amire kell, ruha , cipő, kozmetikum, szórakozás. És akkor minden hónapra jutna minden. Spórolás is, költekezés is.
2015. nov. 5. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!