Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban jobb a közös kassza?
Sajnos eléggé költekezős vagyok, alsó hangon havi 100 elmegy ruhákra, kozmetikumokra, most hó végén megint üres a bankkártyám, úgyhogy fizetésig ehetünk krumplit krumplival.
A barátom most felvetette, váltsunk közös kasszára. Azaz minden pénz közös, a számláról csak úgy lehet levenni, ha a másik is tud róla.
Ezen felül kapok havi 30 ezret, amit arra költök, amire akarok, senki nem fog számon kérni.
De biztos, hogy jó ez így?
Neked biztos nem...ha egymilliot keresnél azt is elszórnád
tanulj meg spórolni és ne költs hülyeségekre
Mennyi a párod bevétele és mennyi a tiéd?
Mindenbe ugyanannyit adtok?
Számoljátok össze mennyi a havi kiadás, azt felezzétek meg,és fizetéskor add neki oda.
Ha esetleg van valami közös cél,arra is lehet KÖZÖSEN UGYANANNYIT beletenni.
A többivel azt csinálsz, amit akarsz,ha akarod el is osztogathatod, ha úgy jobban érzed magad.
Én a helyedben félre is tennék.
Jól írta itt valaki előttem, ez nem közös kassza,hanem gyerekfelügyelet.
Mi az,hogy add oda neki a saját kereseted és majd ő nagy kegyesen odaad belőle havi 30ezret!?
Kezelje a saját keresetét, ne a te kereseted....feltéve,ha van neki!?
Sokat kell még fejlődnöd ahhoz, hogy közös kasszán élj valakivel.
Barátod elég vakmerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!