Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről mit gondoltok? Külön kassza?
Szolj neki eleg hulye ha ez magatol nem jut eszebe h te fozol es vasarolsz. Persze h sok penzed elmegy erre.
Beszeljetek meg h x osszeget tesztek a konyhaba es abbol gazdalkodhattok!
A szüleimnél úgy van, hogy külön bankszámlájuk van, apám kap többet, és az ő számlájáról vonják az összes költséget, ami a lakás fenntartásához kell, illetve a csekkeket is ő fizeti be, anyám számláján vannak a lekötött betétek, ami banki, a vásárlásokat meg vegyesen, hol egyikük, hol másikuk finanszírozza. Voltak összezördülések, amikor rokonság kért kölcsön pénzt (és jellemzően nem kaptuk vissza, és meg tudnák oldani másképp, csak könnyebb kunyerálni, anyám hamarabb megunta, apám volt a hajlíthatóbb, ő néha titokban is adott, de már ő is húzza a száját és próbálja lerázni az ilyen rokonokat), de amúgy nem problémáznak a saját és a szűk család kiadásaiból.
Beszéld meg a pároddal.
szóval ő otthonra semmi élelmiszert nem vesz?
nem reggelizik meg vacsorázik?
Két élettársam/férjem volt eddig, de nekünk teljesen természetes volt a közös kassza. Elvégre ez egy "gazdasági életközösség" is, nem csak a szexről szól.
Ha magától nem jön rá, akkor nyugodtan tedd szóvá, nehogy már neked kelljen rosszul érezni magad amiatt, mert nem tudod finanszírozni az élettársad kosztolását.
és neki nem esik le, hogy reggeli meg a vacsora pénzbe kerül?
am egyszerű, "kaja-pénzes doboz" fizukor mindenki beletesz X forintot, abból van a főzés
ennyire nem veszi észre magát v hülyére vesz?
Nekem ez eleg fura, hogy 1 eve mar egyutt vagytok, egyutt is eltek es nem is 18 evesek vagytok.
Alap, hogy beszelunk a penzugyekrol a kapcsolatban. Bar en a kulon kassza ES kozos kassza hive vagyok.
Szerintem beszeld meg vele. Ez egyaltalan nem kinos dolog. A kommunikacio minden kapcsolat alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!