Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatot szeretnék, mit gondoltok működhetne így? Többi lent. 20/f
..úgy érzem minden rendben van velem,elégedett vagyok magammal minden téren,(van egy jó állásom,nem dicsérem magam,de szerintem elég jól nézek ki,egészségesen élek,stb..) de egy dolog van,ami hátráltat eléggé,a farkam mérete..úgy gondolom,akivel összejönnék előbb utóbb megcsalna,nem lennék neki *elég*..
Lemértem és ezt mutatta a vonalzó,ha felülről rátettem hosszában,szeméremcsonttól-bőrtől: 14-15,5 cm.(Erekció *erősségétől* függ
Szélessége pedig a tövétől kb 9 cm hosszúságig 4-4,2 cm,a maradék valahány centi pedig 3,5 cm
Na,úgy gondolom,hogy amit fontosnak tartok leírtam,tudom nagyon beteges dolog ez,ennyire centizni,de csak egy pillanatra gondoljon más bele,milyen szarul érzem magam..
Csak annyit szeretnék,hogy írjatok pár véleményt,vagy tapasztalatot,meg hogy egyaltalán el-e érem az átlagot..Köszönöm előre!
ez egy hülyeség.
egyáltalán nem kicsi, jó méret. szóval ne depizz rajta mert az nagyon nagyon kiábrándító tud lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!