Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy 23 éves srác egy 50 éves nővel jár?
Figyelt kérdés
2015. szept. 7. 20:16
2/11 anonim válasza:
Icipicit beteg. Foleg par ev mulva...
3/11 anonim válasza:
nyugi ha meglátnának titeket kézen fogva az utcán, azt hinnék az anyukád és hogy kicsit lehet h degenerált a fiúka...
4/11 anonim válasza:
Anyám 42, én 17. MIt gondolsz mit gondolnának rólad vele az utcán? Még most ha el is megy, akkor mi lesz 10 év múlva? Mamával leszel 33 évesen?
5/11 RRR válasza:
na bumm!
sokat lapozgathat esténként az almáriumban :DDDD
6/11 opened paradise válasza:
Az hagyján,de 30 év múlva...
Te neked 55,ő meg...por?
7/11 opened paradise válasza:
Hogy miért emlékeztem én 25-re...
8/11 anonim válasza:
Pont olyan perverz mindkét fél, mint fordított nemek esetén.
9/11 anonim válasza:
Én nem szolnám meg, és nem kell mindegyik kapcsolatot orult hosszura tervezni, valószinű nem vele fogsz összeházasodni és gyerekeket vállalni, de pár évig ha jól müködik, boldogok vagytok, akkor miért is ne.
10/11 anonim válasza:
Szívesen összejönnék egy 50 éves nővel.
25 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!