Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szóltok hozzá, vagy mit gondoltok, ha egy srác a cipőtöket/körmötöket dicséri meg? Ismerkedésképp v egy ismerős bókolásból.
Értelemszerűen legtöbbször a ruhát v a frizurát szoktam a dícsérni, de ez olyan sablonos nekem. Meg aztán van, h nincs mit dicsérni rajta :)
Ha meg mondjuk látok egy csajon egy ilyen szexisebb magassarkú cipőt akkor mondom h szép a cipőd, meg a csicsás körmöket is, pl. ha dumálok egy vadidegen eladóval, és látom h 10 centis csillámos karmai vannak, akkor megdícsérem, hadd örüljön :D
Azt vettem észre, h egyes lányok ilyenkor odáig vannak, szinte elolvadnak h hű tényleg? És már el is lehet kezdeni ismerkedni velük.
Más lányok meg hülyének meg perverznek néznek... de ez miért van? Csak azért mert a férfiak 80%ával ellentétben nem a melleikre v a ruhájukra teszek megjegyzést v mi?
3: most h mondod, az ékszereiket, fülbevalójukat is szoktam dicsérni. Azt mondjuk minden lány szereti. Csak sokan nem hordanak :)
4: Ha ezzel a körmökre gondoltál, de természetesen opció, és valszeg így is van, de azért a látványos testmodifikálásnak mindig is az önkifejezés volt a célja, az önkifejezésnek meg kb semmi értelme, ha rajtad kívül senki nem veszi észre :)
Azért egy műköröm manapság nem látványos.
Nekem volt "testmodifikációm" úgy, hogy elmentem, megcsináltam, és itthon ültem szociális fóbiával. A magam kedvére tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!