Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit gondoltok? Ha a srác nem nagyon lájkolj a a képeimet face-en, attól még lehetséges, hogy bejövök neki?
Ismerek egy srácot az egyetemről, nekem nagyon tetszik, de nem rég óta. Inkább már csak az előző félév végén látszott úgy, mintha ő is küldene jeleket felém, de elég kemény vizsgaidőszakunk volt, mindketten arra koncentráltunk. Én nagyon sokat gondoltam rá a nyáron, de nem tudom, hogy ő is így van-e ezzel. Face-en még sosem beszéltünk, és amiket kirakok képeket, ritkán lájkolja be, de nem is az a típus, aki az interneten éli az életét, eleve kevés dolgot lájkol. De ha nem lájkolgatja a cuccaimat, attól még lehetséges, hogy tetszem neki?
Csak azért érdekelne, mert mindjárt itt a suli, és nem tudom, mire számítsak :SS
"nem is az a típus, aki az interneten éli az életét, eleve kevés dolgot lájkol"
Akkor mégis mi a kérdés?
csak bizonytalan vagyok, mégiscsak eltelt egy egész nyár, lehet, hogy találkozott vkivel akibe totál belezúgott :S
De örülök, hogy ezt írtátok, remélem igazatok van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!