Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar tőlem? Lehet h engem akar? Ha igen akkor miért nem mondja meg h mit akar? Lehetséges egy komoly kapcsolat ilyen sráccal?
A fiú aki tetszik nekem az egyik kiránduláson rámnyomult mellettem ült simogatta a lábam, hirtelen elkezdett csikálni emiatt lefeküdtem a sarokpadra ő meg hozzádörgölte a fejét a mellemhez.Erre én felálltam és felpofoztam mert ha akar egem küzdjön értem legalább egy kicsit.Kérdeztem h kér-e vodkás gumicukrot? Ő meg h akkor kér hogyha a mellem közül eheti ki. Kemény a srác.Másnap hallottam ismerőseimtől h összejött egy másik csajjal aki bármire kapható. A fiú már előtte is célozgatott nekem, de a kirándulásra hozott magával egy csomó kotont szerintem összejött a másik csajjal mert tudta h én nem hagyom h meg d.u.g..n a másikkal ellentétben.Szerintetek lehetséges ez? Ma megtudtam h járásuk kb 1,5 napos volt nagyon ciki..... 16/L
A fiú is 16.
Na... szerinted mit akart? Ezt úgy látom már te is kilogikáztad...
Kérdésedre felelve:
"Lehetséges egy komoly kapcsolat ilyen sráccal?"
NEM!!!
"csikálni"
Ez mi a rák?
"felpofoztam mert ha akar egem küzdjön értem legalább egy kicsit." Vagyis minimum egy ezres értékben költsön rád.
"kér-e vodkás gumicukrot"
Intelligens társaság lehettek :D
És mindezt 16 évesen? Szép új világ lesz, ha ezek "felnőnek" - értsd betöltik a 18-20 at, de csak állatkodnak akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!