Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az utcán láttok egy kövér lányt, akinek barátja van, arra gondoltok, hogy a srác biztos csak azért van vele, mert nem talált jobbat?
Lehet nem a külsőre hajt, lehet neki ez jön be..
Nem hinném h arra gondolnék h nem talált jobbat, hiszen neki ő a legjobb..
Jellemzően nem erre gondolok. Sőt, ami azt illeti, semmire sem gondolok. Az utcán járkáló emberek, párok életéről nekem lövésem sincs, ugyanannyi esélye van annak, hogy 3 másik nőt utasított vissza azért, hogy összejöhessen a jelenlegi barátnőjével (aki történetesen teltebb, nagy ügy), mint annak, hogy nem talált "jobbat".
Én azért alapvetően úgy érzem, hogy elég kevés olyan ember van, aki csak azért hajlandó összejönni valakivel, mert nincs "jobb", és ezt a "jobb" fogalmát ő kizárólag a külsőben határozta meg. Mármint érted, szerintem olyannal még a létező legmagányosabbak sem jönnek össze, aki testileg ÉS lelkileg maximálisan taszítja őket... Szóval nem, amellett, hogy nem gondolkodom más párokon, amellett ha mégis megtenném, arra gondolnék, hogy valamit biztos szeret a másikban. A külsejét is szeretheti, sok pasi rajong a testes nőkért. De ha az éppen nem tetszik neki annyira, akkor a belső értékeit, a humorát, a tudjistenmit... Csak azért, hogy ne legyen egyedül, nem jön össze senki senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!