32 hetes kismama vagyok tegnapi mért adatok alpján a pici méreteiBPD 86 mm TH 83 mm és a súlya 2300 gr. Nem túl nagy a babám? Továbbá én pánikbeteg vagyok, a pszichológusom szerint császárral kellene szülnöm. Valóban jobb lenne?
Szia! Én lassan 7 hónapja szültem. Az én babaám 32. heti adatai:
BPD: 87,7
TH, nekem olyan nincs, AD: 87,8
Becsült súly nincs rajta érdekes, de 35. héten 4D 2700 gramm körül mondták.
4100 grammal született természetes úton. És igen én úgy gondoom indokolt a császár a te esetedben! Persze biztos lesznek , akik lepontoznak, de nekem akkor is ez a véleményem. Hallottam is arról, hogy ilyen esetben indokolt. Annyira nem vagyok tisztában a betegséggel... fulladsz meg ilyemi nem? ha rád tör. Én nem kockáztatnék!!!A szülés eleve egy felfokozott érzelmi állapot, és az ember teli van aggodalommal, és az új szitu, az ismeretlen. Szerintem mindenképp beszélj a dokiddal!
Szép nagy baba, de nem baj! Inkább nagyobb legyen, mint kisebb! Ki tudja, hogy a következő hetekben mennyit fog gyarapodni, ez változó lehet. De emiatt ne aggódj! A cukrod rendben van? Mert az még befolyásolhatja a baba súlyát.
A pánikbetegséghez sajnos/szerencsére nem tudok hozzászólni, de a doki biztosan jobban tudja. Én császárral szültem, és "jobb" volt, mint gondoltam. Minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!