34+3 hetes kismama vagyok. Most jövök a dokitól, jók ezek az adatok ha fennál a lehetőség h korábban szülök? CX:2200
Fekvés: II kt
Lepény: G(?) II - az a g nem biztos hogy az, de nem tudom kivenni
Magzatvíz kp.
BPD: 87/108 mm
Flowmetria: 2.1
Seduxent írt fel a doki napi 3xfelet. Az milyen gyógyszer?
A G:II s méh érettsége, ez rendben van, a III. a szülés érett, de nem feltétlenül lesz ilyen a szülésig, magyarán nem feltétlenül "öregszik el". (Nyugi.) Magzatvíz kp= közepes.
A Seduxen úgy tudom valamilyen izomlazító, ismerősömnek akkor adták, amikor felmerült a korábban szülés. Mindenképpen vedd be, kicsit kába leszel tőle, úgy tudom.
Szia
Nyugi, biztos jók az adatok, mert ha nem akkkor a doki mondta volna. Én 30 hetes vagyok és nekem a méhszájam: 2210.
A seduxen-t én úgy tudom, hogy nyugtató és azért adják, hogy ne legyenek összehúzódások, ellazítja a méhet. Igaz ez mellett az egész szervezetere nyugtatólag hat, ami miatt kába és aluszékony leszel, de szerintem az nem gond, legalább kipihened magad. :) Mindenféleképpen vedd be!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!