Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim! Utoljára mikor részesültetek masszázsban barátotok, férjetek részéről?
Figyelt kérdés
Ti is szoktátok kényeztetni a párotokat? Ha igen mennyire jellemző, milyen gyakorisággal szokott erre sor kerülni?2016. szept. 20. 11:06
1/18 Noblesse Oblige válasza:
Hát jópár éve már annak, hogy először megkértem rá... és rájöttem hogy ez rossz ötlet volt :D Nem valami ügyes a masszírozásba, így mi hanyagoljuk a témát.
Én szoktam őt néha masszírozni, ha este már fáradt vagy elgémberedett. Esetleg szex előtt a melleimmel mintegy előjátékként. Ez utóbbi gyakoribb, olyan heti 1x biztos van.
2/18 anonim válasza:
Nem, minek, ő se szokott. Elég kövér meg nem vagyok h magától jöjjön.
3/18 anonim válasza:
Néhány hetente szokta kérni. Derék, hát és lábfájós. Néha a talpát is megnyomkodom, ha az ölembe kerül.
Ő nem szokott engem, mert nem kérem tőle. Az mindig olyan rövid ideig tart :)
27N
4/18 anonim válasza:
Mindkettőnk ritkán igényli... sztem egy olyan 2-3 hónapja lehetett, akkor a begörcsölt lábát masszíroztam.
5/18 anonim válasza:
Masszázs? Mikor dugni is lehet?
6/18 anonim válasza:
Szokott gyakran ha kerem. En is szoktam ot neha, mindig mondja, hogy nem kell, de aztan ha elkezdem elvezi ugyis. 25N
7/18 anonim válasza:
5# kepzeld akik kapcsolatban vannak valakivel nem csak dugni szoktak :) az unalmas egy ido utan ha mindig csak az van :) figyelni is kell a masik felre de te ezt nem tudhatod mert eletedben nem volt nod. Mondjuk nekem se szoval jogosan mondhatod :D
8/18 anonim válasza:
Havi 1szer en szoktam ot.
Ha megkernem,megtenne o is de kb mintha tesztat gyurna:))))nem esik jol es plane nem szexi,ergo minek:)
9/18 anonim válasza:
visszaadtam a lepontozást!
2-es
10/18 anonim válasza:
Utoljára kb 2 hete. A masszázs lehet egy jó előjáték is. Hát, kar, láb masszázs, majd áttérni az intimebb részekre, aztán jöhet a szex :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!