Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyem! Ha egy srác eszméletlenül jó masszázsban részesít, mindenben ráérez arra, mi okoz örömet és képes téged teljesen ellazítani, közelebb kerül a lelkedhez?
Igen.
Ez alapból egy bizalom. Már a gyógymasszőrök munkája is bizalmas dolog, nem mindenkit szokás beengedni az intim szférába, de aki csak ellazító masszázsban részesít és nem rehabilitációs céllal nyúl az emberhez, az még akkor is közel van a lélekhez, ha bénáskodik :)
Ha nem bénáskodik, akkor még közelebb.
A másik lényeget kihagytam, szóval teljesen ellazulsz, ezáltal a tested egy fokkal koordinálatlanabb állapotba kerül. Na ezt az állapotot sem osztod meg bárkivel. Először az ad egy közelséget, hogy lehetőséget ad annak, hogy hozzányúlj, utána pedig az, hogy "vállalja" előtted ez a kontrollálatlan állapotot. Ami ugyan nem szégyen, mert miért lenne szégyen, de attól még ne lássa mindenki :)
Szóval határozott igen a válasz :)
Meg is sértődtem volna amúgy, ha nem tetszik a válaszom, mert tudom, hogy full igazam van :D
Utolsó válaszoló!
Jól megszívnád akkor egy olyan gyógymasszőrrel, aki nem jön be :D
Egyébként van különbség masszázs és masszázs között. Szóval más az, ami fájdalom miatt történik és más az, ami azért történik, hogy kényeztesd a másikat.
Nekem női gyógymasszőröm volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!