Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a jó az erotikus masszázsban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó az erotikus masszázsban?

Figyelt kérdés
Mármint értem, hogy miért lehet élvezni, de én nem élvezném, hogy egy vad idegen ember az intim részeimet fogdossa. Elsősorban olyanok véleményét kérem, akik voltak ilyenen.
2011. júl. 28. 17:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinek "való".

Nekem pl biztos, hogy nem, mint ahogy a qrvák sem.

2011. júl. 28. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Két dolog:

1. az erotika,

2. a masszázs.

Akinek a kettő közül bármelyik külön nem jön be, annak együtt sem fog! :-D

2011. júl. 28. 18:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom h mi b.sztunk-e el valamit, de én a barátommal szoktam ezt az erotikus masszázs témát csinálni...krém, olaj... meg ugye én-ő masírozás, tapi...stb.:D nem kell ide szakember... ez így élvezetes:P
2011. júl. 28. 18:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Attól hogy erotikus masszázs, nem feltétlen az intim részeket kellene fogdozni... ^ˇo) ?
2011. júl. 28. 18:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez igaz, de egy normális erotikus masszázs tartalmazza a mell masszírozását, esetleg egyéb erogénzónák ingerlését, a delikvens beleegyezésével, és előzetes egyeztetéssel természetesen... Ha ezek kimaradnak belőle, akkor mitől lesz erotikus? Nyomkodod a nyakát és nyögsz közben, vagy hogy gondoltad? :D Jó persze olyan légkört teremtesz, lágy zene, illatos olajok, stb. de nem ettől lesz erotikus ;)

Egyébként én kifejezetten élvezem csinálni, habár nem tanultam soha (bár érik bennem a gondolat)... Idegeneknek még soha nem csináltam, pénzért meg pláne, de előbb vagy utóbb lehet hogy eljön az a perc :P

20F

2012. márc. 4. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!