Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves elmúltam - érdemes ebben a korban webkamerás erotikus munkát vállalni?
Nem vesznek fel sehova dolgozni, pedig sok szakmám van mégsem tudok elhelyezkedni. Elegem van az örökös visszautasításból, munkanélküliségből. Csinos 35 éves nő vagyok, olyan Dobó Katás külsővel. Úgy gondoltam, regisztrálok egy webcam chat-es oldalra, mint előadó. Úgy látom, ezeken az oldalakon a többség húsz év körüli. Szerintetek lenne igény egy csinos harmincas nő műsorára? Vagy már kiöregedtem belőle?
Kizárólag korrekt, segítő szándékú választ várok, ítélkezést, fahumort nem kérek.
Könyörgöm, 35 évesen hogy lennék nagyi! Ha 56 éves lennék, még megérteném a "humorodat". Egyébként a gúny nem humor. Kifejtenéd világosan , hogy mi a bajod?
Szurkálódást, indokolatlan bántást ne írjatok - ha ellenvéleményed van, korrektül, empatikusan fejtsd ki! Köszönöm.
persze.
ha tudsz angolul, akkor [link] vagy [link] , ha nem egyből a sűrűébe akarsz ugrani, akkor [link] , ha nem megy az angol, akkor [link]
az csak a kívülállók becsípődése, hogy ilyen helyeken a fiatal, modelltestű lányok viszik a prímet. a valóság az, hogy a kinézetnél sokkal meghatározóbb a mentalitás, meg az, hogy mit vállal az ember, de a legfontosabb az, hogy mennyire időre tudja lekötni a nézőket és mennyien járnak vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!