Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők többsége nem szeretné, hogy a párja papucs legyen, akkor miért alakul ki mégis nőuralom a kapcsolatok többségében?
Nincs reprezentatív felmérésem, csak az egy korábbi kérdésben feltett szavazásból tudok kiindulni: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..
Tudomásom szerint a nők többsége egyenrangú, vagy akár férfidominanciájú kapcsolatra vágyik, mégis úgy tűnik, hogy ez általában másképp szokott alakulni. Ha valóban erre vágnynak a nők, akkor miért kezdenek mégis irányítani?
(Jómagam egyébként kedvelem a nődominanciát. 31/F)
En elvezem,h a parom papucs. En kifejezetten sokat adok magamra,mondhatni klasszikusan felnottfilmes cicababa a kulsom. Szoval nem azert kell a papucs ferfi,mert nem talalok masok szerint meno dominans pasit.
Egyszer volt egy ilyen pasim regebben es kesobb rajottem,h mennyire megnyugtato volt a beke,ami belole aradt es az,hogy semmin nem problemazott. Szoval tipikusan papucs volt.
Én férfiként úgy érzem, hogy a párommal egyenrangúak vagyunk. Ez a normális. Mindketten dolgozunk, hogy építsük a közös jövőnket, és ehhez igenis az kell, hogy megbeszéljük a terveinket, az elképzeléseinket. A házimunkából is kiveszem a részem (van amit kifejezetten én szeretek megcsinálni, mert akkor nem kell olyat amit utálok). Emellett mindkettőnknek megvannak a saját programjaink is a közös programok mellett. Nem nyom el, ahogy én se őt. Meg nem várom el én se, hogy ki legyek szolgálva, ahogy ő sem tőlem.
Nem is értem azokat a nőket vagy pasikat akik inkább alárendelt viszonyban akarnak lenni, vagy elfogadják azt. Aztán meg sírnak, hogy elnyom a párom. Hát akkor ha nem tesz ellene legyen papucs.
Kedves 9-es
Tehát aki komoly kapcsolatra vágyik az papucs, mert nem csak meg akarja dugni/dugatni magát azzal aki szembejön vele?
Azért egy normális kapcsolat többről szól, mint hogy fussunk össze valamikor valamire (egy sima kávézástól kezdve szexig bármi lehet ez).
8-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!