Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A házimunka nem első sorban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házimunka nem első sorban a pasi dolga kellene hogy legyen?

Figyelt kérdés

Ha lenne barátnőm, el sem tudnám képzelni, hogy ő mosson rám vagy takarítson/mosogasson utánam. Az viszont természetes lenne számomra, ha ezekkel a piszlicsáré dolgokkal nem neki, hanem nekem kellene foglalkoznom, elvégre férfiként szerintem az udvariasság része, hogy kiszolgálom a nőt... Ti hogy látjátok?

30/F

2020. febr. 21. 00:30
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
79%
Ha papucs szeretnél lenni a te dolgod. A feladatokat meg kell osztani annak arànyàban kinek mennyi a szabadideje.
2020. febr. 21. 00:33
 2/39 anonim ***** válasza:
97%
Előbb szerezz barátnőd, aztán teszteld az elméletet ^^
2020. febr. 21. 00:35
 3/39 anonim ***** válasza:
94%
Régen ez inkább a nő dolga volt a háztartásban. A férfi (jó esetben) elment dolgozni, a nő pedig intézte otthon a dolgokat. Ma már megváltoztak a szerepek szerencsére, 50-50% körül alakul a házimunka, de hogy csak a férfinek kellene csinálni mindent azt nem hinném.
2020. febr. 21. 00:35
 4/39 anonim ***** válasza:
93%

Nem te írtad ki azt a kérdést pár hete, hogy a férfinak föl kell áldoznia életét a feleségéért, vagy akár idegen nőkért, ha ezzel az ő életüket megmenti?

Ugyanakkora marhaság volt az is.

2020. febr. 21. 00:36
 5/39 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem nincs ilyen hogy kinek mi a dolga.

Szerintem mindkét félnek részt kell vennie a hàztartásban. Mivel a mai vilàgban a nők is el jàrnak dolgozni,ezért szerintem nem csak az ő dolguk. Igen maradi felfogas szerintem hogy hogy a nőnek a dolga minden hàztartásbeli teendő.

A mosogató meg mosogató gépet egy férfi is betudja meg kitudja pakolni :)

2020. febr. 21. 00:57
 6/39 anonim ***** válasza:
100%

Én az egyenrangúságban és a kommunikációban hiszek.

Ócska és buta dolognak tartom, hogy nemek szerint előre leosszuk, melyik feladat kinek a dolga. Legyen annak a dolga, akinek több érzéke, kedve és kapacitása van rá. Én soha nem csináltam problémát abból, hogy összeszedjem a szennyesemet, és bedobjam a mosógépbe.

2020. febr. 21. 01:21
 7/39 anonim ***** válasza:
20%

Ha nem lenne elettarsam,biztos megismerkednek veled. En meg a kulsomre forditok rengeteg idot(ruhak,sport,plasztika,stb).

N/37

2020. febr. 21. 01:25
 8/39 anonim ***** válasza:
28%
Ez nagyon kedves, köszönöm.:)
2020. febr. 21. 01:34
 9/39 anonim ***** válasza:
24%
31 éves nő vagyok. Nem a te dolgod. Kedves dolog ha segítesz, de bizonyos kereteken belül. Nekem pl. nagyon jól esett amikor a volt párom főzött rám, bár valószínűleg azért mert jól tudod főzni. Mosás, takarítás inkább a mi dolgunk. Dolgoztok eleget ahhoz, hogy otthon ne ezzel kelljen foglalkozzatok. Én így gondolom.
2020. febr. 21. 01:35
 10/39 anonim ***** válasza:
83%
10: A nők is dolgoznak eleget ahhoz, hogy ne az ő dolguk legyen. A házimunka közös dolog, és a férj nem csak besegít, hanem ki kell vegye a részét, mert ő is ott lakik, ő is koszol, és pont mert közös dolog. Kivéve, ha a nőt eltartja, de ez a felállás egyre ritkább a mai világban.
2020. febr. 21. 06:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!