Házimunka után Nektek is jobban fáj a hasatok? Első trimeszteres kismamákat kérdezem elsősorban.6 hetes vagyok és takarítottam, viszont eléggé rázendített a hasam.
Ne akarj mindent egyszerre megcsinálni,nyugodtan pihenj,nem véletlenül fájdogál a pocakod!Lassan tedd otthon a dolgod,párodtól kérj kicsit több segítséget:)
4 és 2 éves gyermekek édesanyja és 26 hetes babás vagyok,hidd el mindentől többet érnek,vigyázz magadra nagyon,ne hajszold a tested!
11 hetes vagyok.
Figyelj oda a testedre! Ha pihenést kíván, pihenj le A hézimunkát majd megcsináléja más, vagy elvégezetlenül marad, az se baj. A baba, gondolom, fontosabb. :-) Megerőltető munkát egyáltalán ne csinálj. Ne fáraszd ki magadat, ne lihegj, ne hajolgass, inkább guggolj le, ha valamit fel kell venni a földről.
Ha enyhén húzódik a hasad alja, az természetes: nő a méhed, húszódnak a méhtartó szalagok. Megerőltetés után nekem is jobban fájt, követelte a pihenést. Hamar megtanultam, meddig mehetek el, mit tehetek meg a testemmel koraterhességben, és mit nem.
Javaslom a magnéziumot, az jó hatással van a méh görcsölgetéseire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!